УКР РУС

"МЮ тупцює на місці, Олд Траффорд ржавіє": екс-капітан "дияволів" підтримав протести і закликав Глейзерів продати клуб

3 травня 2021 Читать на русском

Колишній захисник та капітан Манчестер Юнайтед Гарі Невілл вщент розніс сімейство Глейзерів, яке володіє контрольним пакетом акцій "червоних дияволів".

Як відомо, 1 травня прихильники "червоних дияволів" влаштували масову акцію протесту проти сім'ї Глейзерів – американських власників клубу. Фанати прорвалися на Олд Траффорд та заблокували команду в готелі. Зрештою, матч Прем'єр-ліги, в якому МЮ мав прийняти Ліверпуль, був скасований, а нову дату гри визначать пізніше.

Екс-капітан Манчестер Юнайтед Гарі Невілл, який зараз працює експертом Sky Sports, підтримав такі дії вболівальників.

"Кульмінація 16 років з моменту придбання клубу Глейзерами": фанати МЮ пояснили, чому зірвали матч з Ліверпулем

"Ці події – логічний наслідок того, що трапилося 2 тижні тому. До того, як Юнайтед оголосив про вступ до Суперліги, таких речей не траплялося. Так, Глейзерів, м'яко кажучи, не люблять, але такого ще не було. Вони зрадили сім'ю Манчестер Юнайтед. Найкраще рішення – просто продати клуб. Це зробить щасливими всіх. Думаю, для Глейзерів це було б справою честі. Вони кажуть, що хочуть повернути довіру фанатів, але це порожні слова. Вони ніколи не вміли йти на діалог з фанатами.

Коли вони придбали клуб, це була одна з найкращих команд світу. Неймовірна база, гравці та стадіон. Манчестер Юнайтед регулярно грав у вирішальних стадіях Ліги чемпіонів. А зараз що? Немає ЛЧ, 8 років немає титулу АПЛ, а легендарний Олд Траффорд у кількох місцях вже ржавіє та гниє. В той час, коли інші клуби розвиваються, МЮ тупцює на місці.

Вважаю, що приклад фанатів Юнайтед повинен надихнути й прихильників інших команд. Те, що трапилося 2 тижні тому (новина про створення Суперліги – прим.), може вбити англійський футбол", – цитує Невілла Sky Sports.

Барса – чемпіон Іспанії, Маліновський зі сріблом, Холанд без ЛЧ, біль конкурента ПСЖ – прогноз на фініш сезону