УКР РУС

Моурінью поставив Сульшера на місце після жарту наставника Ман Юнайтед про спостережливість португальця

28 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Тоттенхема Жозе Моурінью відповів на висловлювання свого колеги з Манчестер Юнайтед Уле Гуннара Сульшера.

Напередодні Сульшер, коментуючи перемогу МЮ над Брайтоном (3:2), згадав інцидент перед матчем ЛЄ Шкендія – Тоттенхем, коли головний тренер лондонців звернув увагу на висоту воріт, яка не відповідає регламенту. Моурінью не залишив цей жарт без уваги.

Сульшер з гумором оцінив везіння Манчестер Юнайтед, пригадавши нещодавнє "детективне розслідування" Моурінью

"Чи вимірював я ворота сьогодні? Ні, тому що знаю, що з ними все гаразд. Думаю, Уле вчора був такий щасливий і задоволений тим, що сталося, що пожартував.

Але я розумію, що розміри воріт для нього не важливі. Для нього важливий розмір штрафного майданчика. Він ні за що не погодився б грати зі штрафним у 17 ярдів замість 18. Думаю, він вважав за краще б навіть 22 ярди. Для нього так було б краще", – сказав Моурінью в ефірі BT Sport.

Очевидно, португалець натякнув на те, що МЮ дуже часто пробиває пенальті. От і в матчі з Брайтоном манкуніанці забили переможний м'яч на десятій доданій хвилині, вже після фінального свистка: арбітр призначив пенальті після консультації з ВАР.

Ньюкасл завдяки пенальті на останніх хвилинах вирвав нічию у Тоттенхема, Шеффілд Юнайтед поступився Лідсу