УКР РУС

Моурінью емоційно оцінив роль Почеттіно в Тоттенхемі

21 листопада 2019 Читать на русском

Новоспечений наставник Тоттенхема Жозе Моурінью розповів про свою готовність до роботи в лондонському клубі після тривалої перерви та охарактеризував діяльність попереднього керманича клубу Маурісіо Почеттіно.

"Я вважав і продовжую вважати, що ці 11 місяців без роботи не були втратою часу. Це був період, щоб подумати, зайнятись аналізом і підготуватися. Ти ніколи не втрачаєш свою ДНК і індивідуальність. Ти той, хто ти є, і це стосується як хороших речей, так і поганих. Я усвідомлюю, що здійснював помилки в минулому, але я більше їх не допущу. Я буду робити нові помилки.

Тоттенхем офіційно презентував Моурінью – Особливий поклявся у відданості клубу

Я став сильнішим. Не можу сказати, що я прийшов у форму, тому що я завжди був у ній. Але я став сильнішим з точки зору емоцій. Я розслаблений, вмотивований і готовий. Думаю, футболісти відчули це за два дні і бачать, що я готовий підтримати їх.

Моурінью не отримає грошей на підсилення Тоттенхема взимку

Я повинен висловитися про Маурісіо і зроблю це з невеликим сумом. Вітаю його з роботою, яку він проробив. Цей клуб завжди буде його домівкою. Ця тренувальна база завжди буде його, він може прийти сюди, коли захоче. Для Маурісіо тут завжди відкриті двері. З власного досвіду можу сказати, що завтра настане новий день і він знову знайде своє щастя. Він знову знайде собі чудовий клуб і досягне успіху в майбутньому. І тут йому завжди будуть раді", – наводить слова Моурінью Sky Sports.

Нагадаємо, Моурінью очолив лондонський клуб вчора, 20 листопада. Контракт з 56-річним португальським фахівцем укладений до кінця сезону-2022/23. Попередній тренер Тоттенхема, Маурісіо Почеттіно, керував командою з 2014 року.

Звільнення Почеттіно – зрозумілий крок Тоттенхема, але ставка на Моурінью приголомшує