УКР РУС

Морально готові зняти команду з Другої ліги, – виконувач обов'язків президента Ниви В

16 травня 2019 Читать на русском

Виконувач обов'язків президента вінницької Ниви Вадим Кудіяров розповів про вчорашній інцидент з нападом вболівальників на арбітра після матчу з Поліссям (1:2).

"Я, як і багато інших, причетні до нашого клубу, вночі не спав взагалі. Я не підтримую тієї дикості, яка сталася після гри, але не можу заперечити людям, які на емоціях почали заворушення. Не знаю, як дивитися в очі жителям після такого суддівства. Не розумію, навіщо це все тоді? Як боротися з цим вбивством зі свистком?

Фанати Ниви В накинулись на арбітра після матчу проти Полісся – відео нападу

Суддя, вийшовши на поле після перерви, просто "відірвав голови" команді. Поставив пенальті, якого не було, і свистів тільки в одну сторону. Вболівальники все бачили. Градус невдоволення на трибунах зростав. Не дивно, що так в підсумку все закінчилося.

Ми зараз проведемо зустріч з керівництвом та будемо приймати рішення. Морально готові зняти Ниву В з турніру. Навіщо шукати ці кошти, інвестувати в дитячий футбол, збирати кожну копійку на футбол, якщо ось так весь сезон можна перекреслити? Навіщо ми це робимо? Щоб хтось купив потім за 100 гривень суддю, над нами знущалися?

Друга ліга: Калуш перестріляв тернопільську Ниву, Буковина поступилась Минаю

В такому випадку ми не готові брати участь у розвитку професійного футболу у Вінницькій області. Це не спорт, а якась фінансова піраміда. Я підтримую інші види, краще зосереджуся виключно на них, там більше задоволення і менше такого бруду.

Яким чином судді призначаються? Які оцінки вони отримують? Ось приїхав арбітр і дуже класно відсудив. Якби поліція на п'ять хвилин пізніше спрацювала, він би більше не свистів. Ось зараз будемо збиратися і вирішувати, як жити далі. Вінницька Нива може припинити участь у Другій лізі, хоча по грі були за крок від першої", – розповів Кудіяров в інтерв'ю Sportarena.

"Будемо бухати та відпочивати", – Поворознюк про поразку від Шахтаря у фіналі Кубка України