УКР РУС

"Містер пенальті" ризикує залишити Валенсію без ЛЧ – тренер знищив власного футболіста

13 червня 2020 Читать на русском

Головний тренер Валенсії Альберт Селадес був роздратований грою захисника "кажанів" Муктара Діакабі.

Валенсія втратила перемогу проти Леванте на сьомій хвилині додаткового часу, а головним винуватцем став саме Діакабі. Захисник здійснив непотрібний фол, заваливши гравця суперника у власному штрафному майданчику, а Мелеро реалізував пенальті.

Валенсія у більшості не втримала перемогу над Леванте, Хетафе сенсаційно поступився Гранаді: 28-й тур Ла Ліги, п'ятниця

"Коли Діакабі робить такі ж помилки, які були і до паузи, це важко зрозуміти, а ще складніше прийняти. Усім боляче, коли роблять помилки. Його помилки коштували нам очок, місця у плей-офф в Лізі чемпіонів. Ми говорили з ним про це, але він зробив це знову. Ми сподіваємось, що він цього не повторить", – цитує Селадеса Mara.

Додамо, що це не перша дурниця для Діакабі в нинішньому сезоні. В останньому матчі, який зіграла Валенсія до вимушеної паузи, він "привіз" два пенальті в матчі проти Аталанти в Лізі чемпіонів. Загалом в активі 23-річного француза у нинішньому сезоні 22 матчів в усіх турнірах.

Після поєдинку з Леванте Валенсія набрала 43 очки та посідає сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. "Кажани" сильно ускладнили собі боротьбу за вихід в Лігу чемпіонів – після 28-го туру відстань до четвертої сходинки може збільшитися до 6 очок.

Ла Ліга повертається: неочікувані "трансфери", невидима загроза, глядачі на трибунах, а Реал як найбільша жертва