УКР РУС

Миколенко – про "відсутність" мотивації: Важко збагнути, звідки такі нісенітниці могли з’явитися

14 грудня 2018 Читать на русском

Захисник Динамо Віталій Миколенко прокоментував інформацію про те, що він пояснив поразку в матчі групового етапу Ліги Європи проти Яблонця відсутністю мотивації.

"Мені навіть важко збагнути, звідки такі нісенітниці могли з’явитися. Я справді розмовляв із фанатами. Підійшов до сектору, подарував їм свою футболку. Потім було питання від хлопців: "Як так?" – стандартне у таких випадках. Я розмовляв з одним із провідних представників їхнього руху. Знаю цього хлопця ще з того часу, як вони приїздили до нас на базу. Якби у мене були його контакти, думаю, він би підтвердив мої слова.

"Морок", або Кого з цих суперників може вибити Динамо в ЛЄ? – нищівна реакція соцмереж на нове фіаско команди Хацкевича

Відповів так, як думаю: В Динамо я 8 років і хочу відіграти за киян ще як мінімум стільки ж. Про яку відсутність мотивації може бути мова? Тим паче, мені всього 19 років.

Ми потисли одне одному руки і розійшлися. А вранці прокинувся і читаю, що начебто сказав те, чого не було навіть у думках. Важко збагнути, звідки ростуть ноги. Сумніваюся, що це фанати мене не так зрозуміли. Вочевидь хтось проходив поряд, почув уривок нашої розмови, слово "мотивація". А решту додумав.

Алкоголь, російські пісні та дівчата: як гравці Динамо відірвались після поразки від Яблонця в Лізі Європи

Прикро, бо поразка мене засмутила. Не буду говорити за всіх хлопців, але мені дуже хотілося закрити рік перемогою. Та, думаю, не тільки мені. Просто гра не пішла з самого початку. У першому таймі ми виглядали якось важко. Лише після перепочинку в перерві заграли агресивніше. Тільки забити, на жаль, не вдалося",– розповів Миколенко Ukrball.