УКР РУС

Метревелі: Було цікаво подивитись на гру Шахтаря без лідерів

29 квітня 2019 Читать на русском

Футбольний експерт Михайло Метревелі прокоментував перемогу Шахтаря над Маріуполем (1:0).

"Було цікаво побачити стиль гри Шахтаря без Тайсона і Марлоса, явних лідерів, які визначають обличчя команди в атаці. Звичайно ж, молоді футболісти, поки ще не можуть замінити в повній мірі цих видатних футболістів. Ми розуміємо, що це складно і на це потрібен час.

"Точно не я", – Фонсека розповів, хто буде виконувати пенальті в Шахтарі після трьох промахів поспіль

Фернандо, Соломон або Тете – хто з них найближче всього до статусу майбутніх зірок? Напевно, сьогодні ми можемо відзначити Соломона, який показує більш впевнену і змістовну гру. Те, що Соломон ближче до Європи, допомагає йому в адаптації. Може бути, це пояснює якісь моменти. Мені здається, якщо враховувати ігрові якості, він зараз ближче всіх до основного складу.

Але, дамо ще час Фернандо. Він уже підходив до основного складу і міг вважатися гідною заміною Бернарду, але знову підкосила травма.

"Хроніки ненависті": Буяльський і Бойко проти Мораєса – "він продався, треба ж бути людяним"

Мені не подобаються матчі, де інтрига свідомо відсутня. Це матчі Шахтар – Маріуполь або Зоря – Динамо. З цим потрібно щось робити. Я говорю про заборону грати орендованим гравцям. Маріуполь сьогодні позбувся семи гравців основного складу. Це більше, ніж травмовані і дискваліфіковані гравці у Шахтаря. У гірників взагалі приблизно два рівноцінні склади і їм легше з цим жити", – розповів Метревелі в ефірі передачі Великий Футбол.

Шахтар у більшості мінімально переміг Маріуполь – "гірники" не реалізували два пенальті