УКР РУС

Мбаппе заздрить Неймару, почувається ізольованим та обманеним – ПСЖ не зміг погасити конфлікт

17 серпня 2022 Читать на русском

Паризький клуб не здатен тримати у хорошому гуморі всіх своїх зірок. Новий конфлікт набрав великих масштабів.

Кіліан Мбаппе пропустив старт чемпіонату через травму, а перший матч після повернення завершився скандалом. У поєдинку проти Монпельє француз психами зірвав контратаку, а також посварився з Неймаром, який відібрав у нього другий пенальті.

Мбаппе попросив ПСЖ продати Неймара – зірки остаточно побили горщики

Французька преса запевняє, що зірки помирилися, однак бразильський журналіст Марсело Бехлер переконує: Мбаппе все одно незадоволений своїм статусом у клубі. З підписанням нового контракту ПСЖ обіцяв йому центральну роль у проєкті. Кіліан розраховував, що вся команда гратиме на нього, а сам завершуватиме якнайбільше атак і менше працюватиме без м'яча. Тому чемпіон світу й погодився залишитися у паризькому клубі.

Натомість солістом на початку сезону виступає Неймар (5 голів і 3 асисти), що дратує Мбаппе (відзначився лише 1 раз, хоча й зіграв тільки в одному матчі). Француз, який був би не проти відходу зіркового партнера, почувається ізольованим від команди. Кіліан вступає у суперечки з іншими футболістами та нагнітає атмосферу, яку доводиться заспокоювати колективними зусиллями.

"Токсична поведінка, замінив би його відразу": Мбаппе шокував психами в першому матчі сезону та розгнівав Неймара