УКР РУС

Мбаппе чи Холанд: Саморано спрогнозував, хто стане найкращим гравцем світу

13 вересня 2021 Читать на русском

Легенда мадридського Реала й міланського Інтера Іван Саморано висловився щодо форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе і порівняв його з нападником Борусії Д Ерлінгом Холандом.

"Мбаппе – неймовірний. Через кілька років він стане найкращим футболістом світу. Сьогодні його вже неможливо стримувати поодинці. Він в таких ситуаціях не помиляється.

Мбаппе в Реалі отримає клаусулу Роналду – місія неможлива для потенційних покупців

Він не центрфорвард, він грає по всьому фронту атаки. Він може грати і в центрі, проте на флангах пересувається дуже чудово. Він не тільки забиває, але і віддає багато гольових передач. Він не вміє йти на таран, як топові центрфорварди, але у своїй найкращій формі він є одним з найдосконаліших нападників світу.

Якби мав 150 мільйонів, кого б купив? Мбаппе, судячи з того, що я сказав раніше, і мого уявлення про футбол. Холанда можна використовувати у певній системі гри, у такій, де у нього є можливість використовувати різницю у фізичній потужності. А Мбаппе – універсальний, він підійде будь-якому тренеру світу, тому що він більш різносторонній гравець", – цитує Саморано AS.

Золоті "нульові": Шева на піку, жахливий дроворуб у Реалі, Зідан вирішує епохальні матчі і ще 25 фото "старої школи"