УКР РУС

Передостання команда Бундесліги за тайм знищила Байєр, Фрайбург впевнено здолав Аугсбург

21 березня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 26-го туру Бундесліги було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 26-й тур

Хоффенхайм – Майнц – 1:2

Голи: Бебу, 39 – Глацель, 1, Кор, 41

Герта – Байєр – 3:0

Голи: Зеефейк, 4, Кунья, 26, Кордоба, 33

Фрайбург – Аугсбург – 2:0

Голи: Саллаї, 51, Лінхарт, 79

Недільну ігрову програму у Німеччині відкривав поєдинок Хоффенхайм – Майнц. Гостям вдалось забити швидкий гол – вже на першій хвилині матчу Глацель запресингував Річардса і той втратив м'яч, практично подарувавши нападнику вихід віч-на-віч із голкіпером. Гравці Хоффенхайму одразу почали тиснути на суперника і на 20-й навіть нейтралізували ворожого захисника – травмованим поле покинув Да Коста. Під завісу тайму вони таки зрівняли завдяки голу Бебу, але мирова протрималась зовсім недовго – за декілька хвилин Кор повернув перевагу гостей.

Холанд роздратовано жбурнув футболку супернику – неоднозначний вчинок зірки Борусії Д

У другому таймі темп гри значно сповільнився. Господарі безрезультатно намагались зрівняти рахунок, а Майнц не ризикував та грав на утримання результату. Матч так і добіг кінця із рахунком 1:2.

Завдяки цій перемозі Майнц покинув зону вильоту та тепер посідає 15-ту сходинку турнірної таблиці, натомість Хоффенхайм залишився на 11-му місці першості.

Байєр останнім часом лихоманить, і підтвердження цьому не тільки остання статистика у Бундеслізі та невдачі у єврокубках, а й нещодавня поразка одному з аутсайдерів чемпіонату – Армінії. Сьогоднішній матч із Гертою став для леверкузенців черговим ударом.

Ще у першому таймі берлінці оформили собі розгромну перевагу у рахунку – відзначались Зеефейк, Кунья, та Кордоба. Після перерви "фармацевти" вирівняли гру, але в атаці нічого не вдавалось, ще й суперник вражав результативністю (за ударами 13/10 у площину воріт, проти 9/1 у Байєра). Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу господарів – 3:0.

Таким чином берлінці залишили зону вильоту та піднялись на 14-те місце чемпіонату, а Байєр залишився на шостому.

В завершальній зустрічі 26-го туру Аугсбург завітав у гості до Фрайбурга. Гольова засуха тривала до 51-ї хвилини, коли Саллаї у межах карного отримав передачу від Гюнтера і холоднокровно пробив у нижній лівий кут – 1:0. Під завісу поєдинку перевагу господарів закріпив Лінхарт, який головою замкнув простріл у штрафний майданчик. Гості увесь матч намагались нав'язувати боротьбу та безліч разів небезпечно атакували, однак відквитати хоча б один гол так і не змогли. Фрайбург святкує впевнену перемогу.

Шуранов феєрично дебютував у старті Нюрнберга: перший гол, MVP матчу і розкішна статистика