УКР РУС

Маріуполь – Ворскла: анонс матчу УПЛ

24 листопада 2018 Читать на русском

Маріуполь приймає Ворсклу в рамках 16-го туру УПЛ. Анонс та прогноз на матч читайте на Футбол 24.

Маріуполь – Ворскла

24 листопада, 14:00, Маріуполь, стадіон ім. В. Бойка

Головний арбітр: Дмитро Кутаков (Київська обл.)

Телетрансляція на телеканалі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Маріуполь після вражаючої шестиматчевої серії з чотирма перемогами та однією нічиєю почав серйозну пробуксовку, програвши три поєдинки (один з них – першоліговому Інгульцю). Найбільш важким ударом став останній тур, в якому Динамо розбомбило азовський колектив з рахунком 4:0 – кияни, не дивлячись на ненайгірший футбол гостей, проїхалися по них катком. Втім, поки що зарано говорити про якусь ігрову кризу підопічних Олександра Бабича, але чорну смугу їм необхідно завершувати прямо зараз – команда вже вилетіла за межі першої шістки й ризикує впасти ще нижче.

Спортивний директор Маріуполя розповів про завдання "азовців" на поточний сезон УПЛ

Ворскла останнім часом чергує серії перемог із серіями поразок. Останні дві навряд чи заслуговують на осуд – полтавці у досить рівному матчі поступились Карабаху та програли донецькому Шахтарю. Команда Василя Сачка, в цілому, продовжує демонструвати свій фірмовий закритий й добре організований стиль, але з креативом намітилися відчутні проблеми: бронзові призери УПЛ дуже важко створюють моменти – і дуже рідко вони якісні. Втім, якщо вони дійсно хочуть наздогнати Олександрію, то Маріуполь потрібно перемагати попри будь-які негаразди – підопічні Володимира Шарана завтра повинні втратити очки.

Статистика протистояння Маріуполя проти Ворскли
Всього:
45 матчів, 20 перемог Маріуполя, 6 нічиїх, 19 перемог Ворскли. Різниця м’ячів – 58:57
У Прем’єр-лізі: 39 матчів (+17, =5, -17, 48:52)

У матчі першого кола Владислав Кулач поклав шедевральний гол у ворота Маріуполя

Бабич: Ворскла – наш прямий конкурент, з нею буде серйозний матч

Маріуполю вдалося втримати свій лазарет пустим, але у цьому турі все одно не зможуть зіграти одразу два ключових виконавця – Валерій Федорчук та Ігор Тищенко пропускають тур через перебір жовтих карток. У Ворскли ж проблеми з травмами значні: Дмитро Кравченко був прооперований та вилетів на чотири-п'ять місяців, Олександр Кобахідзе лікується вже давно, а Денис Васін тільки-но почав займатись за індивідуальною програмою. Втім, не все так погано – у склад полтавців після дискваліфікацій повернулись Володимир Чеснаков та Ніколас Карека.

"Родзинки" матчу:
– Загальна безвиграшна серія "азовців" у зустрічах з "біло-зеленими" триває дев'ять матчів: дві нічиї та сім поразок. При цьому пропускна серія "Маріуполя" налічує шість ігор, в яких "азовці" пропустили вісім м'ячів.
– З 2012 року Ворскла більше одного гола за матч від "азовців" не пропускає (всього – 12 ігор).

Орієнтовні склади на матч Маріуполь – Ворскла

Маріуполь: Гальчук – Кірюханцев, Яворський, Биков, Демірі – Піхальонок, Ігнатенко – Чурко, Мишньов, Вакула – Борячук

Ворскла: Шуст – Пердута, Чеснаков, Даллку, Артур – Шарпар, Скляр – Якубу, Кулач, Ребенок – Коломоєць

Прогноз Футбол 24 – 1:1

Маріуполь та Ворскла – команди приблизно однакового рівня з однаковою мотивацією на очний поєдинок, але в атаці вони не дуже креативні. Ймовірно, сьогодні матч повинен завершитись результативною нічиєю – такою, якою б мала завершитись зустріч першого кола, якби не автогол Полегенька на останніх хвилинах.