УКР РУС

Манчестер Сіті офіційно купив бразильського суперталанта, за якого боровся Шахтар

23 квітня 2021 Читать на русском

Перспективний нападник бразильського Флуміненсе – Кайкі – стане гравцем Манчестер Сіті. Юніор поки залишиться на батьківщині.

Клуби вже остаточно узгодили майбутній трансфер. Кайкі перебереться до складу "містян" після завершення сезону в Бразилії (наступної зими), повідомляє прес-служба Манчестер Сіті.

17-річний бразилець обвів півкоманди та відзначився голом – за талантом полював Шахтар

За неофіційною інформацією, Флуміненсе отримає за свого гравця 10 млн євро та матиме шанс збільшити цю суму завдяки різноманітним бонусам. Окрім того, Манчестер Сіті буде змушений виплатити бразильцям 20% від суми подальшого перепродажу, якщо такий відбудеться.

Футбол смакує краще з Pepsi та Lay's! Дивися топові матчі Ліги чемпіонів та вболівай за своїх фаворитів із футбольним боксом від Pepsi та Lay’s – смачні чипси в поєднанні з освіжаючим напоєм ідеально підійдуть для гучної компанії.

Додамо, що Кайкі був трансферною ціллю Шахтаря, але Флуміненсе відхилив пропозицію "гірників", яка була значно меншою. До слова, цей футболіст – найкращий бомбардир чемпіонату Бразилії U-17. "Новий Неймар", як називають його за океаном, вже встиг провести два матчі за національну збірну U-16.

Шахтар і шість підводних каменів, які його потопили