УКР РУС

Манчестер Сіті – Ліверпуль: Зінченко в основі б'ється за фінал Кубка Англії – безкоштовна онлайн-трансляція матчу

16 квітня 2022 Читать на русском

Манчестер Сіті та Ліверпуль зустрічаються вдруге за останній тиждень – цього разу в рамках півфіналу Кубка Англії. Стартові склади і онлайн-відеотрансляція гри – в цій новині на "Футбол 24".

Матч Манчестер Сіті – Ліверпуль стартував о 17:30 за київським часом. Команди грають між собою вже вдруге за останній тиждень – 10 квітня поєдинок лідерів АПЛ на Етіхаді завершився нічиєю 2:2. Сьогодні суперники визначать першого фіналіста Кубка Англії – у випадку нічиєї гра перейде в екстра-тайм. В іншому півфіналі 17 квітня Челсі зіграє з Крістал Пелас.

Зінченко показав дива техніки і вразив гравців Манчестер Сіті – ефектне відео

Посеред тижня Ліверпуль і Ман Сіті вийшли у 1/2 фіналу ЛЧ. Команда Клоппа неосновним складом розписала домашню нічию з Бенфікою (3:3), а підопічні Гвардіоли не без проблем втримали нічию з мадридським Атлетіко (0:0). Олександр Зінченко той матч просидів у запасі, а сьогодні потрапив у старт.

Пряма трансляція поєдинку Манчестер Сіті – Ліверпуль – на Setanta Sports. Стежити за основними подіями гри можна в онлайні "Футбол 24" і в цій новині.

Стартові склади

Манчестер Сіті: Стеффен – Канселу, Стоунз, Аке, Зінченко – Бернарду Сілва, Фернандінью, Фоден – Гріліш, Жезус, Стерлінг.

Ліверпуль: Аліссон – Александер-Арнольд, Конате, ван Дейк, Робертсон – Фабінью, Тьягу, Кейта – Салах, Мане, Діас.