УКР РУС

Севілья розгромила Леганес, Мальорка знищила Сельту в матчі з шістьма голами: 33-й тур Ла Ліги, вівторок

30 червня 2020 Читать на русском

В рамках 33-го туру Ла Ліги Сельта зазнала нищівної поразки на Балеарських островах. Звіт про цей та інші матчі вівторка читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/20, 33-й тур

Мальорка – Сельта – 5:1

Голи: Будімір, 13 (пен), 52 (пен), Кучо, 27, Посо, 40, Севілья, 60 – Аспас, 50 (пен)

Леганес – Севілья – 0:3

Голи: Торрес, 23, 35, Ель-Хаддаді, 82

Мальорка відставала від рятівної сімнадцятої позиції на вісім очок – цю сходинку займала Сельта. Розуміючи, який випав шанс, балаерці понеслись вперед і вже на 13-й хвилині відкрили рахунок з пенальті, який впевнено реалізував Будімір. Ще за 14 хвилин Кучо точним ударом з лінії штрафного під праву стійку подвоїв перевагу господарів, а під кінець першого тайму Посо прийняв передачу від Кубо й пробив у протилежний кут – 3:0!

Сельта зробила спробу камбеку по перерві, кинувши у бій Смолова й скоротивши відставання в рахунку на 50-й хвилині – це Аспас забив з пенальті. Втім, Мальорка не дала галісійцям підняти голови, поклавши у ворота Бланко ще два м'ячі – Будімір вже на 52-й реалізував вихід сам на сам, а Севілья через вісім хвилин відзначився пострілом з дальньої дистанції. До речі, знову асистував Кубо. На цьому гольова феєрія завершилась. Мальорка святкує розгромну перемогу (5:1).

Хетафе на останніх хвилинах вирвав перемогу над Реал Сосьєдадом і впритул наблизився до зони ЛЧ

Відвертий аутсайдер Прімери, а за сумісництвом колишній клуб Андрія Луніна, Леганес мусів набирати очки, аби залишитись у найсильнішому дивізіоні. Однак ще до перерви пропустив двічі: дубль на свій рахунок записав Олівер Торрес. 25-річний півзахисник спочатку вдало зіграв на добиванні після розіграшу кутового, а згодом, обігравши захисника в районі одинадцятиметрової позначки, несподівано пробив у дальній кут воріт, не дозволивши Івану Куельяру вчасно зреагувати на постріл.

Після відпочинку Леганес перехопив ініціативу, однак крім переваги у володінні м'ячем так і не спромігся на якісь загрозливі дії. Натомість наприкінці матчу рахунок до непристойного довів Мунір Ель-Хаддаді – після його удару м'яч по витонченій діагоналі оминув голкіпера і влетів у правий кут воріт.

Судний день Сетьєна, сходження Ліверпуля на трон у лігві ворога та іспит вискочками для Реала: топ-5 матчів мідвіку