УКР РУС

Мальме – Динамо – 4:3 – відео голів та огляд матчу

29 листопада 2019 Читать на русском

Київське Динамо у драматичному матчі 5-го туру Ліги Європи поступилося Мальме. Дивіться відео голів та огляд матчу Мальме – Динамо.

Шведи вже на другій хвилині шокували киян забитим голом, влучним ударом відзначився Расмус Бенгтсон.

Мальме – Динамо: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Гравці Динамо швидко прокинулись і вирівняли становище. Миколенко красивим пострілом замкнув передачу Буяльського. На цьому "біло-сині" не стали зупинятись і чергова атака киян вивела підопічних Михайличенка вперед. Буяльський видав розкішний пас на Циганкова, який не змарнував свій шанс.

Михайличенко: Перші і останні хвилини матчу стали для Динамо фатальними

На початку другого тайму господарі оригінально розіграли штрафний – замість навісу з правого флангу Траустасон виконав прострільну передачу, а Розенберг увірвався у вільну зону і пробив Бущана. На 57-й хвилині Мальме вийшов вперед – шведи розірвали правий фланг оборони Динамо і Ракіп влучно пробив у дальню дев'ятку. Кияни змогли відігратися на 77-й хвилині – Циганков виконав навіс зі штрафного, а Вербіч, випередивши захисників Мальме, розстріляв ворота. Вже у доданий арбітром час Мальме зміг забити переможний гол – Миколенко помилився на фланзі, а шведи одразу ж покарали. Бергет пройшов уперед і виконав прострільну передачу у штрафний, яку Розенберг замкнув ударом у дотик – точно в дальній кут!

Динамо програло Мальме на 90+6 у божевільному матчі Ліги Європи з вилученням і камбеками