УКР РУС

Львів здобув важку вольову перемогу над Десною

30 липня 2019 Читать на русском

ФК Львів не без проблем обіграв чернігівську Десну в рамках першого туру УПЛ.

Десна вступає у новий сезон з дуже високими очікуваннями як від власних вболівальників, так і від усіх сторонніх спостерігачів. Якщо у минулому році чернігівці мали завдання зачепитися за топ-6, то тепер цілком реально замахнутися на бронзові медалі.

Колос здобув сенсаційну перемогу над Маріуполем у дебютному матчі в УПЛ

Львів розчарував у минулому сезоні, видавши непогану першу частину й повністю розклеївшись у другій. Чи зможуть "леви" хоча б повторити минулорічне досягнення – велике питання.

Звітний поєдинок розпочався з агресивних атак чернігівців, а Львів відповів небезпечними розіграшами стандартів. Проте відкрити рахунок вдалося все ж господарям. Богданов виконав подачу з лівого флангу, після чого залишалося лише підправити м'яч у дальній кут головою, що з легкістю зробив Денис Фаворов.

Десна ще до перерви мала шанси на те, щоб подвоїти перевагу, але рахунок на табло так і не змінився. Друга половина розпочалася зі швидкого гола Львова. Точно в нижній кут пробив Пернамбуко після відмінного пасу Приймака п'ятою.

Смирний розкішним ударом забив дебютний гол Колоса в УПЛ

Після цього небезпека по черзі виникала біля обох воріт. Однак довести справу до результативного завершення вдалося лише гостям. Ренан віддав геніальний пас на Алваро в чужий штрафний, після чого просто треба було пробити повз голкіпера, з чим бразилець легко впорався.

Після трьох зіграних матчів першого туру ще не було зафіксовано жодної нічиєї. Таким чином Львів наразі перебуває у когорті лідерів, а Десна – внизу таблиці.

УПЛ – на старті: Пятов переслідує СаШо, абсолютний рекорд провінціалів із Колоса, а Маркевич може не хвилюватися