УКР РУС

Львів – Олександрія: анонс матчу УПЛ

16 квітня 2021 Читать на русском

Львів у рамках 22-го туру УПЛ приймає Олександрію. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".

У боротьбі за виживання склалася цікава ситуація. Одразу п'ять команд (як мінімум) претендують на виліт з УПЛ – Інгулець (19 очок), Олімпік (17), Рух (16), Минай і Львів (по 15). Кожен втрачений заліковий бал у цій боротьбі ризикує стати вирішальним. "Містяни" у цій історії виглядають темною конячкою, адже у них є два матчі в запасі, однак більш важливим є рівень футболу команди.

Денисов: Львів нагадує студента, що прогуляв за ніч стипендію, а потім місяць живе на маминих котлетах

Львів підписав аргентинця Лаутаро

Ніхто не розуміє, чого можна очікувати від львів'ян. За чотири матчі під керівництвом Анатолія Безсмертного вони зазнали двох ганебних розгромів від Зорі (0:4) й СК Дніпро-1 (1:5), однак при цьому прибили Шахтар (3:2) і гідно зіграли з Ворсклою (1:2). Якоїсь системи у результатах не помітно – Львів просто здатен і феєрично провалитись, і влаштувати апсет року. В цьому і криється його головна небезпека.

Олександрія довгий час вважалася претендентом на єврокубки, однак після трьох поразок поспіль про це варто забути. До топ-5 підопічним Володимира Шарана не вистачає аж вісім очок, а попереду всього чотири тури – причому в суперниках будуть Колос, Шахтар і Зоря. Тепер важливіше зосередитись на матчі півфіналу Кубка проти луганців, який проведуть вже за п'ять днів.

Олександрія може влаштувати кадрову революцію – у семи гравців основи закінчуються контракти

Зустріч проти Львова у цьому циклі виглядає лишень розминкою, на якій варто поберегти лідерів. Володимир Шаран славиться своєю прагматичністю, однак навряд чи йому хотілось би втрачати очки у п'ятому матчі поспіль – тим паче, після розгрому в попередньому турі від Десни (1:4). Вочевидь, сьогодні "жовто-чорні" проведуть невеличку ротацію, надавши шанс кільком "голодним" резервістам, однак на гру в півноги "містянам"сподіватися не варто.

Кадрова ситуація

Травмовані: Шина, Казлаускас (під питанням) – Ковалець (під питанням)

Дискваліфіковані: Чір'як (Львів)

Орієнтовні склади на матч Львів – Олександрія

Львів: Костик – Бусько, Романчук, Махмутовіч, Якимець – Брікнер, Довгий – Грисьо, Тавареш, Семенів – Нич

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Дубра, Бондаренко, Вантух – Лучкевич, Гречишкін, Банада, Третьяков – Сітало, Устименко

Прогноз "Футбол 24" – 1:1

Львів, звісно ж, набагато слабший за нинішню Олександрію, але команда вміє чіплятись за результат і демонструє доволі перспективний, як для аутсайдера, футбол. При цьому для "містян" кожен матч нині, як останній – на відміну від Олександрії, де вже живуть півфіналом Кубка. Перемога над львів'янами для "жовто-чорних" є питанням престижу й особистої впевненості, але не більше.

В таких умовах реально сподіватися на нічию. Можливо, навіть результативну, адже львів'яни забивають у кожному з трьох останніх поєдинків, а пропускають вже у дев'яти поспіль.

"Шеву знають навіть у Сомалі": страшні очі маніяка Онопрієнка, зустріч із Ескобаром – чи обдарував Блохін наркобарона?