УКР РУС

Лунін покине Реал лише за однієї умови – українцеві дають право вибору

26 березня 2021 Читать на русском

Другий голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін повинен визначитись з власним майбутнім у літнє міжсезоння. Доведеться прийняти непросте рішення.

Лунін майже не отримує ігрового часу. 120 хвилин у провальному для "бланкос" матчі Кубка Іспанії проти Алькояно – скромний доробок українського кіпера у сезоні 2020/21. Складний пандемічний календар із запеклою боротьбою на два фронти не залишає Андрію шансів.

Зізу робить тотальну ставку на Куртуа у Ла Лізі та ЛЧ, жодних ротацій чи експериментів на воротарській позиції. Звісно, що у 22 потрібно грати якомога частіше, тому вже влітку вихованцю Металіста і Дніпра доведеться обирати між лавою запасних одного з найбільших клубів планети та регулярною практикою.

Лунін побрався із коханою – зірка Реала привітав екс-холостяка

Якщо раніше боси мадридського гранда навіть слухати не хотіли про можливий трансфер, то зараз ситуація трохи змінилась, запевняє журналіст AS Серхіо Сантос.

"Мадрид, як і раніше, розраховує на Луніна, але клуб готовий вислухати усі пропозиції за однієї умови – якщо українець сам попросить відпустити його. Щоправда, йдеться лише про варіанти з орендою. Реал не хоче продавати перспективного гравця, який залишається ставкою на майбутнє. Наразі "бланкос" не отримували конкретних пропозицій", – зазначає Сантос в коментарі "Футбол 24".

До слова, раніше повідомлялось, нібито цілий ряд іспанських клубів, зокрема Бетіс, Гранада та Ейбар, прагнуть підписати Луніна на правах оренди. Зараз Андрій перебуває у таборі збірної України та готується до матчу з фінами.

Кошмар та катастрофа. Іспанські ЗМІ оцінили дебютний матч Луніна за Реал – що сказав українцеві Каземіро