УКР РУС

Лунін отримав несподіваний варіант продовження кар'єри – у топ-клубі відреагували на потенційний трансферbomb

31 липня 2023 Читать на русском

Український голкіпер Реала Андрій Лунін знову потрапив на шпальти газет.

Бенфіка у літнє трансферне вікно активно намагається підсилити воротарську позицію, аби нав'язати конкуренцію Одіссеасу Влаходімосу. Пріоритетним варіантом для Рогера Шмідта був бразилець Бенто, однак португальців не влаштовує надто висока вартість голкіпера Атлетіко Паранаенсе.

Анчелотті пояснив несподівану довіру до Луніна – українець відіграв за Реал два матчі поспіль

Як наслідок, "орли" перемкнулась на Андрія Луніна, повідомляє Zerozero. За інформацією джерела, клуби розпочали переговори щодо українця.

У Бенфіці вже встигли прокоментувати можливий трансфер. Як рапортує Record, Бенфіка не проявляла інтересу до кіпера Реала, і буде продовжувати спроби підписати Бенто. Якщо ж вони проваляться – клуб чекатиме наступного трансферного вікна і продовжить розраховувати на Влаходімоса та Самуела Соареша.

Нагадаємо, Лунін нині проводить з Реалом турне по США. Українець відіграв у двох товариських зустрічах "вершкових" – проти Мілана (3:2) та Манчестер Юнайтед (2:0). В останньому він був визнаний найкращим гравцем матчу. У дуелі з Барселоною українець залишився в запасі, а Куртуа пропустив три сухі голи.

Лунін влаштував перфоманс з Манчестер Юнайтед – українець став найкращим у матчі, божевільна бісіклета від Хоселу