УКР РУС

Лунін – велика дилема Реала: керівництво клубу розкололось на дві частини через українця

27 грудня 2018 Читать на русском

Український голкіпер Андрій Лунін опинився у складному становищі через брак ігрової практики. Його майбутнє оповите туманом.

Реал серйозно занепокоєний ситуацією екс-воротаря Зорі, який у першій частині сезону провів всього три матчі на клубному рівні, інформує Marca.

"Головне покарання – те, що Лунін не зіграє з Реалом", – директор Леганеса прокоментував жеребкування Кубка Іспанії

Лунін повністю програє конкуренцію "Пічу" Куельяру та майже втратив шанс хоча б зрідка виступати у Кубку Іспанії. Наступним суперником Леганеса у турнірі стане Реал, проти якого українець не зможе зіграти за умовами орендної угоди між клубами. Фактично, потенційний виліт "пепінерос" вже на стадії 1/16 фіналу означатиме, що Андрій залишиться без практики до кінця сезону.

Лунін та ще 3 претенденти на найкращого гравця Зорі в 2018 році

Лунін через кар'єрний "заcтій" перетворився на велику дилему керівництва Реала, зазначає провідне мадридське видання. "Бланкос" планували попрощатись влітку з Кейлором Навасом та довірити українцеві роль №2 після Тібо Куртуа, однак зараз частина босів клубу вважає таке рішення занадто ризикованим, оскільки Андрій може повернутись на Бернабеу лише з трьома матчами за спиною.

Інша ж частина директорів Реала наполягає, що Луніна потрібно залишити в першій команді та довірити йому місце другого голкіпера попри незначний досвід виступів на високому рівні. На їхню думку, українець має всі задатки, щоб стати великим воротарем в майбутньому, і "бланкос" не даремно виграли за нього важку боротьбу у таких клубів як Сіті та Юнайтед.

"Лунін одягнув костюм супергероя". Іспанські ЗМІ засипають українця похвалою, а фани запитують, де його "Золотий м'яч"