УКР РУС

ПСЖ здолав Страсбур на очах у Мессі, чемпіон Франції був ганебно знищений у рідних стінах колишнім тренером

14 серпня 2021 Читать на русском

Гучна сенсація трапилась у другому турі чемпіонату Франції. Звіт поєдинків читайте на Футбол 24.

Ліга 1, 2-й тур

Лілль – Ніцца – 0:4

Голи: Дольберг, 1, 63, Будауї, 5, Гуірі, 45+3 (пен.)

ПСЖ – Страсбур – 4:2

Голи: Ікарді,3, Мбаппе, 25, Дракслер, 27, Сарабія, 86 – Гамейро, 53, Айорке, 64

Мбаппе розгнівав фанів ПСЖ – зірку парижан освистали перед матчем проти Страсбура

У минулому сезоні Крістоф Гальтьє сенсаційно з Ліллем завоював золоті медалі турніру і після цього, не менш несподівано, покинув клуб, очоливши Ніццу. Тепер фахівцю вдалось втретє за кілька місяців здивувати фанів.

Скромна Ніцца на виїзді не залишила живого місця від тріумфатора Ліги 1. Господарі посипались з перших хвилини і на перерву йшли з розгромним рахунком 0:3. У другому таймі гра не змінилась гості продовжували знущатись з суперника, забивши ще два м'ячі, але арбітр один гол все ж скасував. Фінальний свисток зафіксував сенсаційні 4:0 на користь команди Гальтьє.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

ПСЖ ще у першому таймі, здавалось, зняв усі питання щодо переможця гри проти Страсбура, відвантаживши супернику три м'ячі. Проте після перерви парижани розслабились і дозволили гостям відквитати два м'ячі, але на розподіл очок це не вплинуло. Останнє слово було за господарями, Сарабія замкнув простріл Мбаппе.

Перед матчем ПСЖ презентував п'ятірку своїх зіркових новачків – Хакімі, Вейналдума, Доннарумму, Рамоса та Мессі. Ліонель не потрапив у заявку на поєдинок і споглядав за діями своїх нових партнерів з трибун Парк де Пренс.

ПСЖ красиво презентував Мессі: шаленство фанів, тріумф Аль-Хелаїфі та єдина умова аргентинця