УКР РУС

Лікар Динамо пояснив велику кількість травм – у лазареті відразу шість гравців

23 травня 2020 Читать на русском

Лікар першої команди Динамо Андрій Шморгун оцінив стан гравців, які через пошкоджень пропустили спаринг проти Руха.

Товариські матчі
завершено
-

"У Йосіпа Піваріча пошкоджений литковий м'яз. Він травмувався два з половиною тижні тому, ще тиждень він буде працювати індивідуально, після чого повернеться до загальної групи. У Мохаммеда Кадірі загострилася стара травма. Ми його приберегли у матчі з Рухом, він пропустить кілька днів.

У Георгія Цітаішвілі шийний міозит. Після удару головою по м'ячу в нього заклинило шию. Тому він пропустив матч. Віктор Циганков проходить лікування після пошкодження передньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде займатися за індивідуальною програмою. Віктор вже приступив до бігової роботи.

Попов оцінив готовність Динамо до битви з Шахтарем – кияни можуть провести ще кілька спарингів

У Миколи Шапаренка м'язове пошкодження задньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде працювати індивідуально, але він вже приступив до бігової роботи, готується до повернення в групу. У Микити Бурди запалення колінного суглобу, проте він теж невдовзі повернеться до тренувань. Що стосується Ібрагіма Каргбо – він вже відновився після травми, отриманої на зборах, і бере участь у тренуваннях.

Можливо, якісь зміни у тренувальному процесі гравців, у порівнянні зі звичайним, мали місце. Хоча, як правило, подібне часто буває на передсезонних зборах, коли активізується робота, і можуть проявлятися як загострення старих травм, так і нові м'язові ушкодження. Можливо, ушкодження пов'язані з початком тренувань у загальній групі, ігрових серій.

Динамо – Рух – відеоогляд матчу

Частковий карантинний режим поки триває. На полі гравці тренуються без обмежень. Проте як і раніше не проводяться відновлювальні процедури, та ж сауна закрита. Хоча тренажерний зал в обмеженому доступі ми відкрили. Там одночасно перебувають не більше 3-5 осіб, до того ж, у залі ми регулярно проводимо провітрювання, дезінфекцію. Сподіваюся, що невдовзі ми повернемося до звичайної, нормальної роботи.", – цитує Шморгуна офіційний сайт Динамо.

Динамо – Рух: чемпіона світу карають, (не)приємний сюрприз, слабка гра з клубом Першої ліги, лише 3 динамівці без замін