УКР РУС

Ліга чемпіонів: Ференцварош українців у більшості програв Янг Бойз, Мальме здолав Лудогорець Пластуна

18 серпня 2021 Читать на русском

Завершилися ще два матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Звіт поєдинків читайте на "Футбол 24".

Ліга чемпіонів, плей-офф кваліфікації, перші матчі

Мальме – Лудогорець – 2:0

Голи: Бірманчевіч, 26, Бергет, 61

Янг Бойз – Ференцварош – 3:2

Голи: Еліа, 16, Сьєрро, 40, Гарсія, 65 – Болі, 14, 82

Нереалізований пенальті: Узуні, 27 (Ф)

Вилучення: Гефті, 25 (ЯБ)

Бенфіка перемогла ПСВ у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів – Яремчук оформив другий асист за "орлів"

Мальме забив чемпіону Болгарії по голу в кожному з таймі. У середині першої половини шведи цікаво розіграли кутовий, м'яч опинився на лінії штрафного майданчика у Велько Бірманчевіча, і серб класно пробив під праву від себе стійку. А на 61-й хвилині успішною стала атака другим темпом: удар Крістіансена з кута карної зони кіпер гостей парирував, але Йо-Інге Бергет вчасно опинився на добиванні й закріпив перевагу Мальме.

Натомість у Берні розгорнувся справжній трилер. Місцеві "бджоли" і Ференцварош обмінялися голами впродовж трьох хвилин під кінець першої чверті тайму. На трудовий гол Франка Болі (обікрав оборонця і вгатив під перекладину) господарі відповіли забитим м'ячем Мешака Еліа, який наважився пробити метрів із 20-ти й опинився в обіймах партнерів завдяки рикошету.

Насолоджуйся грою за келихом преміальної Żubrówka Czarna. Дізнатись більше про Żubrówka Czarna та коктейлі тут.

Далі справжній подарунок отримали "Фраді". Сільвен Гефті не тільки безглуздо сфолив і отримав пряму червону, а й привіз пенальті. До позначки підійшов Мірто Узуні й, хоч і перехитрив кіпера, однак влучив у стійку. Нереалізований одинадцятиметровий підкосив Ференцварош. Угорський чемпіон пропустив ще двічі в більшості. Спершу Венсан Сьєрро розкішно поклав у дев'ятку з лінії штрафного в атаці другим темпом. У середині другого ж тайму Уліссес Гарсія класним ударом під дальню стійку завершив власний сольний прохід. Під завісу поєдинку гості один гол таки відіграли стараннями того ж Болі – 3:2 за Янг Бойз.

До слова, українці Ігор Харатін і Олександр Зубков вийшли в старті "Фраді". Хавбек відіграв увесь матч, а вінгер був замінений на 79-й хвилині. За Лудогорець усі 90 хвилин відбігав Ігор Пластун.

Монако – Шахтар: вражаючий перфоманс системи Де Дзербі, залізний Трубін, гра по рахунку і один крок до ЛЧ