УКР РУС

Лаціо створив фантастичний камбек проти Кальярі – "орли" нав'язують боротьбу за Скудетто

16 грудня 2019 Читать на русском

Завершальний матч 16-го туру італійської Серії А між Кальярі та Лаціо завершився драматичною перемогою римлян (1:2).

Центральний матч туру пройшов на Сардинії, де зустрілися третя та четверта команди чемпіонату – Лаціо та Кальярі. Рахунок було відкрито острів'янами вже на 8-й хвилині після вкидання з ауту та скидки Жоао Педро в центр штрафного, звідки Сімеоне пробив у дотик під поперечину. "Орли" відповіли низкою перспективних атак, однак найкращу з них у першому таймі розіграли господарі – на 43-й хвилині Наінгголан вийшов віч-на-віч з голкіпером, але переграти його в ближньому бою не зумів.

Інтер втратив очки з Фіорентиною, Маліновський не врятував Аталанту, Ювентус розгромив Удінезе: 16-й тур Серії А, неділя

На старті другого тайму зрівняти рахунок міг Іммобіле, який пробив головою, однак один із захисників на лінії воріт став на шляху м'яча. Кальярі відповів ударом Лікоянніса на 69-й хвилині та пострілом Сімеоне на 73-й – обидва рази "круглий" пролетів поруч з каркасом. Лаціо став діяти активніше наприкінці зустрічі, що вилилось у неточне замикання у виконанні Іммобіле на 84-й хвилині та гол Луїса Альберто вже у компенсований час – він підхопив м'яч після відскоку й пробив метрів з 19-ти у лівий нижній кут. Здавалося, що на цьому команди й розійдуться, але вже на 90+8-й хвилині Кайседо головою забив другий гол Лаціо, вирвавши для "орлів" перемогу.

Таким чином, римляни залишились на третій позиції з 36 набраними очками в активі. Кальярі, маючи на п'ять пунктів менше, розташувався на п'ятій сходинці. Лідирують у таблиці Ювентус з Інтером, у яких по 39 залікових балів.

Зганьбив Клоппа та підкорив Індзагі – Чіро Іммобіле подолав шлях від вигнанця в Ювентусі до головної зірки кальчо