УКР РУС

Ювентус у першому матчі без Роналду поступився новачку Серії А, Лаціо з ганебним рахунком знищив Спецію

28 серпня 2021 Читать на русском

В рамках 2-го туру Серії А було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 2-й тур

Лаціо – Спеція – 6:1

Голи: Іммобіле, 5, 15, 45+2, Андерсон, 47, Хюсай, 70, Альберто, 85 – Верде, 4

Нереалізований пенальті: Іммобіле, 45+1 (Лаціо)

Вилучення: Аміан, 55 (Спеція)

Фіорентина – Торіно – 2:1

Голи: Гонсалес, 41, Влаховіч, 70 – Верді, 89

Ювентус – Емполі – 0:1

Гол: Манкузо, 21

Лаціо у рідних стінах приймав Спецію. Гостям вдалось забити швидкий гол – на 5-й хвилині відзначився Верде. Однак, довго їхня перевага не протрималась – вже за хвилину рахунок зрівняв Іммобіле. Після цього "орли" перехопили ініціативу у свої руки, й на 15-й Іммобіле з асистом Альберто закріпив їхню перевагу. Під завісу тайму рефері ще й призначив одинадцятиметровий у ворота Спеції – Іммобіле не зумів його реалізувати, але за кілька хвилин він головою замкнув подачу Альберто з кутового – хет-трик.

Аталанта у божевільному матчі не дотиснула Болонью – Маліновський втратив шанс забити, драма останніх хвилин

Одразу по перерві свій дебютний гол за Лаціо забив Андерсон, і рахунок став розгромним – 4:1. Здавалось, гірше немає куди, але ні – на 55-й Аміан отримав пряму червону картку і залишив гостей у меншості. На 71-й ще один поклав Хюсай, а Альберто записав до свого активу третій асист. Вже під завісу тайму Альберто ще й зумів розписатись у воротах суперника – 6:1. Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Лаціо.

Зазначимо, що український півзахисник Віктор Коваленко, орендований Спецією в Аталанти, на полі так і не з'явився.

Торіно на виїзді зустрічався із Фіорентиною. "Фіалки" розпочали значно активніше і з перших хвилин захопили ініціативу. Вони раз за разом атакували й під завісу тайму таки зуміли відкрити рахунок – відзначився Гонсалес, якому асистував Кастровіллі.

У середині другої половини зустрічі господарі закріпили перевагу завдяки голу Влаховіча. "Бики" одразу пішли в атаку, та до кінця матчу відчайдушно намагались відквитати хоча б один гол, і наприкінці поєдинку це таки зумів зробити Верді, однак одного забитого було замало. Перемога Фіорентини – 2:1.

У паралельному поєдинку Ювентус приймав Емполі. Гра у туринців ніяк не клеїлась, і на 21-й хвилині вони пропустили – Манкузо своєчасно опинився на добиванні у штрафному майданчику суперника та холоднокровно відправив м'яч у сітку. "Б'янконеррі" відчайдушно намагались зрівняти рахунок, але до перерви забити не змогли.

У другому таймі Аллегрі кинув у бій свіжі сили, але змінити хід поєдинку ніяк не вдавалось. До кінця матчу господарі створили безліч небезпечних моментів, але зрівняти рахунок їм не судилось. У підсумку – мінімальна перемога Емполі.

Варто зазначити, що цей матч став першим для Ювентуса після трансферу Роналду у Манчестер Юнайтед.

Манчестер Сіті розбомбив жалюгідний Арсенал – Гвардіола "відповів" на трансфер Роналду, лайтове повернення Зінченка