УКР РУС

Ювентус з розкішними голами Роналду та Кости здолав Дженоа, Лаціо вирвав перемогу у Торіно: Серія А, 29 тур, вівторок

1 липня 2020 Читать на русском

Черговий тур чемпіонату Італії у вівторок відкривали два поєдинки. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Італія, Серія А, 2019/20, 29-й тур

Торіно – Лаціо – 1:2

Голи: Белотті, 5 (пен.) – Іммобіле, 48, Пароло, 73

Дженоа – Ювентус – 1:3

Голи: Пінамонті, 76 – Дибала, 50, Роналду, 57, Коста, 73

Буффон і К'єлліні офіційно продовжили свої контракти з Ювентусом

Один з лідерів італійської першості Лаціо на виїзді тестував Торіно. Вже на початку гри "бики" отримали право на пробиття пенальті – після розіграшу штрафного м'яч влучив у руку Чіро Іммобіле у власному штрафному майданчику. Андреа Белотті чітко розвів по різних кутах м'яч і голкіпера римлян Томаша Стракошу.

В середині тайму антигерой матчу мав шанс реабілітуватись, але після його пострілу м'яч просвистів вище воріт. Вже у доданий до першого тайму час Франческо Ачербі забив, однак арбітр угледів в епізоді положення поза грою і взяття воріт скасував. Одразу після відпочинку Іммобіле відновив статус-кво: скориставшись нерозторопністю захисників, Чіро отримав вивірений пас з глибини поля від Луїса Альберто і легким дотиком ноги прокинув у дальній від Сальваторе Сірігу кут. Лаціо продовжив атакувати і невдовзі вийшов вперед: після затяжної атаки дальній постріл Марко Пароло дезорієнтував Сірігу і він, почавши валитися в інший кут, вже не встиг перегрупуватись і потягнути удар півзахисника збірної Італії.

Аллегрі може повернутися до роботи – його контракт з Ювентусом добіг кінця

Перший тайм поєдинку між лідером Серії А Ювентусом і Дженоа пройшов без забитих голів. Натомість у другому обидві команди надолужили втрачене. Розпочав гольову феєрію Пауло Дибала, який після пасу Хуана Куадрадо обіграв у штрафному майданчику суперника кількох захисників і пробив у лівий кут воріт. Маттіа Перін у стрибку зреагував на удар і навіть зачепив м'яч кінчиками пальців, однак цього не вистачило аби відвести загрозу. 1:0.

Зовсім згодом своє слово сказав Кріштіану Роналду. Португалець протягнув круглого з центру поля і метрів з 20-и потужним ударом буквально прошив голкіпера. Екс-"гірник" Дуглас Коста, вийшовши на заміну, створив ще один міні-шедевр. Накрутивши кількох суперників, він по неймовірній траекторії закрутив м'яч у ліву дев'ятку. Андреа Пінамонті під кінець матчу дещо підсолодив гіркоту поразки, вразивши ворота Войцеха Щесни з гострого кута.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ