УКР РУС

Куман погрожує відставкою – тренер Барселони висунув ультиматум перед Динамо

22 листопада 2020 Читать на русском

Наставник Барселони не збирається миритися зі станом справ у клубі. 57-річний Рональд Куман готовий вдатися навіть до крайніх заходів.

"Синьо-гранатові" поступилися Атлетіко в 10 турі Ла Ліги. Каталонці зазнали вже третьої поразки в чемпіонаті та посідають лише 10 сходинку в турнірній таблиці – щоправда, мають у запасі 2 гри.

Неприємності Барси не обмежилися поразкою. Жерар Піке отримав травму коліна та ризикує опинитися в лазареті на 3 місяці. Таким чином, Рональд Куман може зіткнутися з серйозною проблемою в центрі оборони, адже зі здорових центрбеків основної обойми залишився лише Клеман Лангле. На Самюеля Умтіті та Рональда Араухо нідерландець не надто розраховує.

Атлетіко – Барселона – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Куман просив керівництво Барселони підписати центрбека ще після свого призначення, але тепер проблема стала ще нагальнішою. Як відомо, після відставки Бартомеу пройдуть вибори нового президента клубу, а після вчорашньої поразки тренер просив всіх кандидатів оформити трансфер центрального оборонця. В іншому випадку Куман готовий розглянути навіть варіант з відставкою, адже жодне з його прохань наразі не виконане навіть в таких складних умовах. Про це повідомляє Don Balon.

Водночас Куман усвідомлює, що йому доведеться обходитися без підсилення щонайменше до 24 січня – саме тоді відбудуться вибори президента. Карлес Тускетс, який виконує обов'язки керівника Барси, розуміє, що перебуває на посаді тимчасово, тому не збирається здійснювати будь-які трансфери.

Нагадаємо, вже у вівторок, 24 листопада, Барселона зіграє в Києві матч 4 туру ЛЧ проти Динамо. Поєдинок стартує о 22:00 та пройде без глядачів.

Атлетіко переміг Барселону: "блаугранас" деградують, Мессі має піти, а "матрацників" зарано коронувати на золото