УКР РУС

Кучук: Матч з Маріуполем судив арбітр УПЛ, але невідомо, скільки він ним залишатиметься

3 жовтня 2019 Читать на русском

Головний тренер львівського Руха Леонід Кучук прокоментував гру своєї команди проти Маріуполя в 1/16 фіналу Кубка України, а також розкритикував арбітра Дмитра Кривушкіна, який, на його думку, приймав сумнівні рішення під час матчу.

"Треба спокійно поставитися до цього матчу. Ми перевірили себе на фоні команди УПЛ. Є куди прогресувати. Матч був показовим та інформативним для мене. До УПЛ ще потрібно зробити досить багато кроків.

З приводу вилучення Ернеста – напевно, арбітру видніше. Цей епізод вирішив долю матчу. Ми створюємо напівмоменти, але цього мало, потрібно включати індивідуальну майстерність. Багатьом цей поєдинок показав, чого вони варті. Напевно, я також нічого не вартую.

Бабич похвалив арбітра матчу з Рухом

Маріуполь – дуже швидка команда, яка дуже добре грає в пас через зони інсайдів. Вони не боятися грати. Їм не вдалося забити з гри. Все вирішив стандарт. Арбітр там ставить штрафний, а там не ставить. Нам арбітр ставив штрафні тільки в центрі поля. Мені все ясно. Я все бачу. Це арбітр УПЛ, але невідомо, скільки він ним залишатиметься. Рухаємося далі в чемпіонаті", – цитує Кучука офіційний сайт Руха.

До слова, президент Руха Григорій Козловський також не добирав слів під час аналізу роботи рефері на матчі проти Маріуполя.

Хто найкращий трансфер, а кому треба пам'ятник, або Українець пише історію ЛЧ – реакція на диво Шахтаря з Аталантою