УКР РУС

Ліверпуль здобув вольову перемогу над Шеффілдом – мерсисайдці перервали безвиграшну серію

24 жовтня 2020 Читать на русском

В рамках 6-го туру АПЛ Фулхем у рідних стінах поступився Крістал Пелас, а Шеффілд на виїзді програв Ліверпулю. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 6-й тур

Фулхем – Крістал Пелас – 1:2

Голи: Керні, 90+5 – Рідевальд, 8, Заха, 64

Вилучення: Камара, 86 (Фулхем)

Ліверпуль – Шеффілд Юнайтед – 2:1

Голи: Фірміно, 41, Жота, 65 – Берге, 13

Фулхем у рідних стінах приймав Крістал Пелас. "Орли" відкрили рахунок вже на початку матчу. Заха віддав ідеальну діагональ у штрафний майданчик на Рідевальда, який вийшов віч-на-віч із голкіпером та не змарнував шанс. Більше цікавих моментів у першому таймі не відбулось і команди пішли на перерву за мінімальної переваги гостей.

Клопп побоюється "помсти" вихованця Ліверпуля, який стане суперником "червоних" у найближчому матчі АПЛ

У другій половині зустрічі "орли" змогли закріпити перевагу. Таусенд віддав у карний на Батшуаї, який продовжив на дальню штангу, де Заха ударом у практично порожні ворота замкнув. Під завісу зустрічі Камара грубо сфолив, за що отримав пряму червону від рефері і залишив Фулхем у меншості. Не зважаючи на це, "дачники" і не думали здаватись. На останніх хвилинах компенсованого часу Керні зумів відквитати один гол, але щоб відігратись вже було надто пізно. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Крістал Пелас – 1:2.

Програму дня закривав поєдинок на Енфілді, де Ліверпуль намагався перервати серію з двох матчів без перемог, а також реабілітуватися після 2:7 з Астон Віллою та нічиї у дербі. Шеффілд, однак, мав на це були свої плани: вже на 13-й хвилині гості заробили пенальті, який реалізував Сандер Берге – це був перший за за 37 останніх матчів АПЛ пенальті на Енфілді. 0:1. Відігратися мерсисайдцям вдалося аж на 41-й хвилині внаслідок удару головою у виконанні Мане (подавав Александер-Арнольд) та добивання Фірміно. 1:1.

Манчестер Юнайтед розписав нічию з Челсі – Кавані дебютував, а Лемпард перехитрив Сульшера

На 63-й хвилині Трент знову асистував з правого флангу, але гол Салаха не зарахували через офсайд. На горизонті замайоріла втрата очок, однак вже за дві хвилини Жота вивів Ліверпуль уперед, точним ударом головою замкнувши подачу Мане – 2:1. Цей гол виявився переможним. Мерсисайдці перервали безвиграшну серію.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ