УКР РУС

Коутінью переходить у Баварію – клуби анонсували трансфер

17 серпня 2019 Читать на русском

Півзахисник Барселони Філіппе Коутінью продовжить кар'єру в чемпіонаті Німеччини.

Спортивний директор Баварії Хасан Саліхамджич в коментарі ZDF підтвердив, що бразилець перебереться в Мюнхен: "Ми щасливі, що гравець приєднається до Баварії. Не вистачає кількох остаточних деталей, медичного огляду і, звичайно, підпису. Це повинно слідувати в неділю".

Згодом офіційний сайт чемпіона Німеччини повідомив, що сторони узгодили оренду на один сезон. Наступного літа Баварія матиме право викупу Коутінью.

Баварія у стартовому матчі Бундесліги сенсаційно розписала нічию з Гертою

Водночас директор Барселони з інституційних відносин Гільєрмо Амор також підтвердив інформацію про перехід бразильського півзахисника. Проте наголосив, що поки узгоджені не всі деталі угоди, повідомляє Marca.

Зазначається, що Коутінью не потрапив до заявки Барселони на матч 1-го туру чемпіонату Іспанії проти Атлетіка саме через близький перехід у Баварію.

Атлетік завдяки фантастичному голу ветерана Адуріса вирвав перемогу над Барселоною в матчі-відкритті сезону Ла Ліги

До слова, Коутіньо перейшов у Барселону в січні минулого року. Його трансфер обійшовся каталонському клубу у 145 млн євро. У складі "синьо-гранатових" бразилець провів 76 матчів. На його рахунку 21 забитий м'яч і 11 результативних передач.

Баварія нарешті програє чемпіонство? Хто з молодих тренерів проб'ється в єврокубки? Головні інтриги Бундесліги-2019/20