УКР РУС

Команда Шевченка – найсильніша збірна України за останні 15 років, – екс-динамівець Серебренніков

16 жовтня 2019 Читать на русском

Колишній гравець Динамо та збірної України Сергій Серебренніков відзначив високий рівень виступів команди під керівництвом Андрія Шевченка.

"Вважаю, що Україна абсолютно заслужено потрапила у фінальну стадію Євро-2020 з першого місця в групі. Це найсильніша збірна за останні 15 років. У команди дуже багато таланту. І ці хлопці ще будуть прогресувати.

Жеребкування Євро-2020: Україна має всі шанси потрапити в 1-й кошик, але ризикує і так опинитися у групі смерті

Можна виділити Руслана Маліновського, Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка, який повернувся після великої паузи, звичайно, Тараса Степаненка. У понеділок проти Португалії ми побачили, наскільки сильна середня лінія команди Шевченка. Але і на інших позиціях – повний порядок. Починаючи з воротаря Андрія Пятова.

Шевченко правильно розподілив ролі. Провів зміну поколінь і не боїться довіряти молодим, хоча в цьому, безумовно, є ризик. Ми ж бачимо, як склад змінювався за час роботи Шевченко. Він приймав зовсім іншу збірну, у якої багато людей не бачили перспектив. Але Шевченко змінив менталітет гравців. Змусив їх повірити в себе, і ось – результат", – сказав Серебренніков у коментарі Советскому спорту.

Нагадаємо, що збірна України здолала португальців (2:1) у матчі відбору до Євро-2020 та оформила достроковий вихід на континентальний форум. Голами відзначилися Роман Яремчук і Андрій Ярмоленко.

Шевченко "винен" у всіх перемогах, або Хто зловтішається тріумфом України: реакція соцмереж на матч з Португалією