УКР РУС

Колос – Ворскла: анонс матчу УПЛ

24 вересня 2021 Читать на русском

Колос у рамках 9-го туру Прем'єр-ліги приймає Ворсклу. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".

Колос жахливо розпочав новий чемпіонат, мінімально вигравши всього один матч з шести й зазнавши трьох поспіль поразок із сумарним рахунком 1:11. До того ж, Динамо забило у ворота ковалівців сім голів. Після такого приниження посаду головного тренера покинув Руслан Костишин, а команду очолив його асистент Сергій Кузнєцов. Він стартував з домашньої поразки Маріуполю, але вже за тиждень команда здобула другу перемогу – над Інгульцем.

Шаран побоюється відвідувати матчі українських команд – фахівець хоче уникнути чуток про неіснуючі призначення

Поки що говорити про якесь оздоровлення футболу говорити зарано, адже звитяга над петровцями була здобута зі значними проблемами. "Хліборобам" не вистачає динаміки, якості в завершальній фазі атак і стабільності в обороні, але зараз тактична складова для підопічних Кузнєцова не така важлива – поки що необхідно просто здобути кілька перемог для впевненості.

Щоправда, суперник у ковалівців непростий. Ворскла програла лишень Зорі у дуже рівному матчі з хорошими моментами – в інших шести поєдинках полтавці набрали 15 очок, розписавши бойові нічиї зі СК Дніпро-1 і Десною. Тиждень тому "зелено-білі" перемогли Минай у скандальному матчі з "факом" Селезньова та автоголом закарпатців, а суто у футбольному плані ця звитяга була здобута повністю по грі.

Есеола переведений у дубль Ворскли – Максимов більше не розраховує на зіркового форварда

Полтавці не демонструють чогось неймовірного, але команда впевнено б'є слабших і рівних суперників, а з потужними колективами ділить очки. Практично в усіх матчах Ворскла виглядає стабільно й впевнено – тому і тримається в одному заліковому балі від третього місця. Словом, ковалівцям сьогодні буде дуже непросто.

Кадрова ситуація

Травмовані: Волинець (Колос)

Дискваліфіковані:

Орієнтовні склади на матч Колос – Ворскла

Колос: Фесюн – Гавриш, Петров, Чорноморець – Ільїн, Богданов, Мілько, Золотов – Чурко, Лисенко, Ренан

Ворскла: Різник – Яворський, Чеснаков, Бондаренко – Пердута, О. Тілль, Челядін, Якубу – Скляр, Кане – Степанюк

Прогноз "Футбол 24" – 1:2

Ворскла – фаворит пари. Підопічні Юрія Максимова стабільніші як на турнірній дистанції, так і протягом одного матчу, а от Колос тільки починає виходити з кризи. Навіть з Інгульцем у ковалівців були проблеми. Полтавці ж набрали єврокубковий темп, хоча на виїзді вони виглядають не так сильно, як вдома.

Колос створює пристойну кількість моментів і буде дуже заряджений в емоційному плані, тож на один гол господарі сподіватись можуть. Втім, Ворскла у зустрічах проти таких суперників перемагає, роздаючи очки лишень сильним або рівним собі командам. Крім того, підопічні Максимова у п'яти з семи турів забивали не менше двох голів. Саме тому сьогодні варто ставити на звитягу "зелено-білих".

"Кварцяному під гарячу руку не потрапляв": Сімінін – про нові Карпати, свій гол Динамо, 9 вилучень і втечу на дискотеку