УКР РУС

Клопп: Будемо чекати на ван Дейка, наче хороша дружина – чоловіка з в'язниці

19 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп оригінально висловився щодо очікування на відновлення від травми основного захисника команди Вірджила ван Дейка.

"Ці ситуації завжди схожі. Гравці хочуть побути наодинці з собою в такі моменти, впоратися з першими відчуттями самостійно. Я досить довго перебуваю в професії, щоб знати це. Я теж отримував травми, у мене, якщо не помиляюся, була точно така ж травма. Це не той час, коли тобі хочеться поговорити.

"Я приймаю цей виклик": ван Дейк розпочав відновлення від важкої травми

Звичайно, ми перебуваємо на зв'язку. Ми поруч, і він знає це. Ми будемо чекати його, як хороша дружина чекає свого чоловіка з в'язниці. Ми зробимо все, що можливо, щоб полегшити цей момент для нього", – поділився Клопп у коментарі офіційному сайту Ліверпуля.

Нагадаємо, що Вірджил ван Дейк травмувався і був замінений у дербі з Евертоном і вибув на тривалий термін через ушкодження хрестоподібних зв'язок коліна та неминучу операцію. За песимістичними прогнозами, у сезоні 2020/21 він більше не зіграє.

Ібра – король без корони, обережний оптимізм Динамо і Шахтаря, стражденний Ліверпуль, парадокси Моурінью – огляд вікенду