УКР РУС

Вольфсбург розгромив Фрайбург і піднявся на третю сходинку Бундесліги, Кельн переміг Армінію та покинув зону вильоту

31 січня 2021 Читать на русском

У неділя, в рамках 19-го туру чемпіонату Німеччини відбулось два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 19-й тур

Кельн – Армінія – 3:1

Голи: Вольф, 10, 28, Реджбецай, 63 – Кордова, 73

Вольфсбург – Фрайбург – 3:0

Голи: Брукс, 22, Вергхорст, 39, Герхардт, 86

РБ Лейпциг здолав Байєр і продовжив гонку за лідером, Баварія розгромила Хоффенхайм, Борусія Д перемогла Аугсбург

Програму дня у Німеччині відкривав домашній поєдинок Кельна проти Армінії. Зустріч мала велике значення для обох колективів – "цапи" при перемозі покинули б зону перехідних матчів за Бундеслігу, а білефельдці опустилися б туди в разі поразки. Вочевидь, така висока відповідальність негативно вплинула на новачка еліти, адже у перші півгодини гості пропустили двічі. Рахунок вже на 10-й хвилині відкрив Вольф, який зіграв на добиванні після відбитого замикання кутового. Ще за 18 хвилин він же подвоїв перевагу Кельна, прийнявши подачу на правий край штрафного й пробивши з підйому у ближній кут – 2:0!

До перерви Армінія так і не відігралася, хоча один з ударів Шіппльока голкіперу Хорну довелося витягувати з-під поперечку. Другий же тайм почався спокійніше, однак без голу Кельна знову не обійшлося – це Реджбецай на 63-й хвилині реалізував вихід віч-на-віч. Кордова за вісім хвилин забив гол у відповідь, однак на більше білефельдців не вистачило. 3:1 – Кельн святкує перемогу.

У завершальному матчі туру зійшлись міцні середняки Бундесліги – Вольфсбург та Фрайбург. Володіючи незначною перевагою "вовки" спромоглись розмочити рахунок в середині тайму: Джон Ентоні Брукс виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника після навісу з кутового і встиг завдати удару поміж розгублених оборонців гостей. Під кінець тайму Ваут Вегхорст отримав передачу в район одинадцятиметрової позначки, змістився вліво і з гострого кута збільшив перевагу своєї команди.

Після відпочинку команди обмінялись кількома гострими моментами, а Ренато Штеффен навіть забив, однак арбітр зафіксував офсайд. Зрештою, незадовго до фінального свистка, Яннік Герхардт довершив розгром Фрайбурга, поставивши масну крапку у матчі. Перемога дозволила Вольфсбургу набрати 35 очок і злетіти одразу на третю сходинку турнірної таблиці Бундесліги.

Бундеслігу рве "переписаний" африканець з вигаданим (?) прізвищем – скандальні та красиві голи, таємна історія минулого