УКР РУС

Шальке на виїзді поступився Хоффенхайму, Кельн розгромив Падерборн і покинув зону вильоту: 8-й тур Бундесліги, неділя

20 жовтня 2019 Читать на русском

У неділю відбулось два останніх матчі 8-го туру чемпіонату Німеччини. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 8-й тур

Кельн – Падерборн – 3:0

Голи: Теродде, 9, Шауб, 59, Борнаув, 85

Хоффенхайм – Шальке – 2:0

Голи: Крамаріч, 72, Бебу, 85

У битві Борусій переміг Дортмунд, нічия Баварії та Аугсбурга, Фрайбург поступився Уніону: 8-й тур Бундесліги, субота

Перший тайм великою кількістю моментів не порадував, але нудьгувати вболівальникам не довелося. Вже на 9-й хвилині Кельн відкрив рахунок зусиллями Теродде, який скористався відскоком після пострілу Скірі й метрів з восьми влучив у лівий нижній кут – 1:0! На 16-й Сімон міг і дубль оформити, однак м'яч з його удару головою пройшов над поперечиною. Падерборну трішки не пощастило на 21-й хвилині, коли Хольтман пробив у дальній кут у сантиметрах від каркасу воріт, але перед самою перервою доля віддала гостям борг – Теродде з меж штрафного вистрілив у ліву стійку.

По перерві Хольтман знову отримав можливість зрівняти рахунок, на 51-й хвилині завдавши потужного удару з лінії штрафного в правий нижній кут, однак Хорн у блискучому стрибку дістав м'яч. Кельн же своїми моментами не розкидався, вже на 59-й забивши другий гол: Шиндлер прорвався правим флангом та подав на дальню стійку, а Шауб замкнув ударом головою, прошивши голкіпера – 2:0!

Борусія М – несподіваний лідер Бундесліги. Мікс Клоппа та Гвардіоли завойовує Німеччину з перших місяців

Падерборн зовсім розклеївся, практично нічим і не відповідаючи. Зрештою, на 85-й "козли" влаштували розгром: Борнаув отримав передачу від Рісе на хід, увірвався у штрафний та пробив у правий нижній кут – 3:0. Цей гол виявився останнім у зустрічі. Таким чином, Кельн набрав сім очок та покинув зону вильоту, розташувавшись на 15-й позиції в турнірній таблиці Бундесліги. Падерборн з одним заліковим балом у активі залишився на останній сходинці.

В останньому матчі 8-го туру Хоффенхайм приймав Шальке. Вже на четвертій хвилині гості могли вийти вперед: Даніель Каліджурі після виконання штрафного влучив у ліву штангу. Цей момент став, напевно, найгострішим у першому таймі, який так і закінчився нульовою нічиєю.

По перерві Шальке захопив ініціативу і став накочувати атаки на ворота суперника. Тим нелогічнішим став гол, забитий господарями на 73-й хвилині: Андрей Крамаріч підібрав м’яч у штрафному майданчику і відправив його у правий кут воріт. А за п’ять хвилин до закінчення основного часу Ільяс Бебу накрутив кількох суперників і завдав потужного удару з межі штрафного майданчика у лівий нижній кут воріт. Алєксандер Нюбель не мав шансів дотягнутись до м’яча. Перемога принесла Хоффенхайму одинадцять очок і 11-ту сходинку, Шальке з 14-ма пунктами залишився сьомим.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ