УКР РУС

Каштру засипав компліментами Шевченка та гравців збірної України після перемоги над Португалією

17 жовтня 2019 Читать на русском

Головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру поділився своїми враженнями від матчу Україна – Португалія (2:1), за підсумками якого "синьо-жовті" здобули путівку на Євро-2020.

"Перемога України над Португалією, яка вивела її на Євро, була цілком заслуженою. Гравці продемонстрували чудовий футбол з перших хвилин, на повну віддавалися грі.

Збірна України – дуже сильний суперник, її треба остерігатись, – Каштру зробив серйозне попередження Португалії

В деяких моментах українці були значно кращими за португальців. Андрій Шевченко дуже добре організував команду. Він провів відмінну роботу протягом всього циклу. Вітаю Україну з виходом на чемпіонат Європи. Їхній футбол націлений на результат, на перемоги. Українці досягли того, що поставили за мету, завдяки тренеру.

Я вболівав, звичайно, за Португалію. Бажав їй перемоги. Ми завжди повинні залишатися собою. Я в першу чергу португалець, як і кожен з вас – українець. Незважаючи на те, де ви працюєте", – сказав Каштру в коментарі Футбол 24.

"Програвати Україні – ганьба". Португальці критикують свою збірну, а преса вихваляє Шеву за успіх проти чемпіонів Європи