УКР РУС

Каштру підсумував перший тренувальний збір Шахтаря

30 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру прокоментував спаринг проти чеського Словацко (1:0) та поділився думками щодо першого тренувального збору в Туреччині.

Товариські матчі
завершено
-

"На перший збір були заплановані певні цілі – наприклад, подивитися на нових гравців. Це вдалося завдяки вчорашньому і попереднім матчам. Це було дуже важливо, щоб сформувати про них думку.

Шахтар – Словацко – 1:0 – відео гола та огляд матчу

У сьогоднішньому матчі переслідували зовсім інші цілі. Вчора стежили індивідуально за гравцями. Сьогодні дивилися на колективну гру. Важливо було активно реагувати на втрату м'яча, це вдалося. Була мета – відмінна робота оборонного блоку, правильний контроль від лінії оборони. Потрібно було домінувати в грі – це вдалося.

Хлопці дуже втомилися, вони отримували серйозні навантаження. Але гравці показали себе гідно, показали, що додають і в тренуваннях, і в матчах. Задоволені сьогоднішнім матчем. Тепер 2 дні відпочинемо і буде друга частина підготовки. Я задоволений.

Ісмаїлі травмувався у спарингу проти Словацко

Ми вже не експериментуємо, ми вже впевнені. Марлос грав або вінгера, або під нападником впродовж сезону. У нього дуже хороша техніка, він вміє діяти в обмеженому просторі, відмінне бачення поля. Залишилося добрати фізичну форму. Знаю, чого він вартий на цих позиціях", – зізнався португальський фахівець у коментарі YouTube-каналу Шахтаря.

Відзначимо, що "гірники" мінімально здолали Словацко. Єдиний м'яч у контрольному поєдинку забив Віктор Коваленко.

Шахтар завершив перший збір перемогою над Словацко – Каштру дивовижно вгадав із заміною