УКР РУС

Каштру: Хлопці в різний час будуть приходити до того, що ми від них хочемо

30 червня 2019 Читать на русском

Головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру поділився враженнями від контрольного поєдинку проти софійського ЦСКА (1:0).

Товариські матчі
завершено
-

"Не будемо порівнювати два тайми, два склади. Вони добре себе показали і в атаці, і в обороні. Було два фактори, які не давали швидко грати: спека і важке поле. Але ми контролювали гру, показували хорошу варіативність, атакували через фланги і центр, демонстрували рівновагу.

Шахтар завдяки голу Сікана мінімально здолав ЦСКА в спарингу

Результати неважливі на цьому етапі підготовки, але краще перемагати. Будемо продовжувати працювати. Команда показала основні принципи як в атаці, так і обороні. Багато що потрібно поліпшити, будемо аналізувати.

Це успіх команди. У двох іграх ми контролювали початок матчу, це дозволило створювати моменти. Сьогодні були моменти, які ми не реалізували. Голи на ранніх хвилинах – наслідок відмінної концентрації.

Міжсезоння триває 5-6 тижнів. Хлопці в різний час будуть приходити до того, що ми від них хочемо. Деякі вже ідеально розуміють основні принципи, інші – ще ні. Але це нормально. До офіційних матчів усі повинні бути готові.

Бондар та Сікан вирушили на збори з Шахтарем – Каштру не взяв кількох гравців

Зараз команді доводиться робити велике зусилля. Крім фізики, важливо бути уважним, вчитися новому. Хлопці стараються. Я задоволений гравцями. Шахтар – відмінна сім'я. Ми добре попрацювали. Все, що буде виходити в сезоні – це плоди роботи всієї структури клубу. Не тільки гравців і тренерів, які більше на виду. Збори пройшли дуже добре.

На других зборах будемо розвивати те, що почали на перших. 5 товариських матчів за 10 днів – це багато. Але це допоможе гравцям швидше зрозуміти свої завдання. Ми хочемо закріпити всі ідеї. Буде контрольна робота для хлопців, щоб вони показали себе", – цитує Каштру Трибуна з посиланням на YouTube-канал Шахтаря.

Нагадаємо, що сьогодні "гірники" мінімально здолали софійський ЦСКА в спарингу. Єдиний м'яч у зустрічі забив Данило Сікан.

Кого Шахтар призначив головним тренером: Луїш Каштру, 33-й в історії, або Саррі з Португалії – це ризиковано і цікаво