УКР РУС

Карпати Львів у вольовому стилі обіграли Ниву Вінниця, розгромні перемоги Яруда та Тростянця: Друга ліга

25 вересня 2021 Читать на русском

У суботу, 25 вересня, стартував 10-й тур чемпіонату України серед команд Другої ліги. Рахунки і огляд матчів – у цій новині на "Футбол 24".

Чемпіонат України 2021/22. Друга ліга, 10 тур

Нива Вінниця – Карпати Львів – 1:2

Голи: Загорулько, 13 – Кожанов, 68, Гуменюк, 73

Вилучення: Маляренко, 40

Тростянець – Суми – 4:1

Голи: Гайван, 27, (пен.), Пастухов, 72, 90+2, Гаврась, 82 – Глоба, 75

Яруд – Нікополь – 5:0

Голи: Літюк, 10, Доброхотов, 24, Корицький, 28, Мамро, 70, 89

Ігровий день розпочався у Вінниці, де місцева Нива приймала львівські Карпати. Вінничани у рідних стінах лише перемагали, вигравши попередні 4 зустрічі із загальним рахунком 14:2.

Карпати Галич призначили іспанця новим тренером – він ставав віце-чемпіоном Саудівської Аравії

Господарі забили швидкий гол, автором якого став граючий презизент клубу Артур Загорулько. Нива мала ще кілька моментів – зокрема, в одному з епізодів команду Тлумака врятувала поперечина. Все йшло за сценарієм вінничан, але незадовго до перерви вони залишилися в меншості. Маляренко у брутальному стрибку в стилі кунг-фу вдарив у голову Сергія Сімініна. Справедлива червона картка, а скривавлений захисник "левів" таки продовжив гру.

Як з'ясувалося, це стало ключовим моментом поєдинку. "Зелено-білі" скористалися чисельною перевагою в середині другого тайму. Денис Галенков втік від суперника на правому фланзі та віддав у центр на Кожанова, який зрівняв рахунок. Через 5 хвилин капітан Карпат прострілив на Гуменюка, який з лінії воротарського вивів гостей вперед. 2:1 – Карпати набрали 21 очко і перебувають на 4-му місці. Нива поки 5-та, набравши 16 пунктів.

Тростянець та Яруд синхронно розбили своїх суперників. Перші розтрощили Суми 4:1 – Гайван на 27 хвилині вивів Тростянець вперед, а Пастухов та Гаврась добили суперника попри гол престижу Глоби. Яруд же познущався з Нікополя, оформивши комфортну перевагу ще до перерви завдяки голам Літюка, Доброхатова та Корицького. У другому таймі Мамро добив суперника, оформивши дубль та встановивши остаточний рахунок у зустрічі.

"Кварцяному під гарячу руку не потрапляв": Сімінін – про нові Карпати, свій гол Динамо, 9 вилучень і втечу на дискотеку