УКР РУС

Караваєв: Не знав, що робити після фінального свистка – радіти чи плакати

15 жовтня 2019 Читать на русском

Захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над Португалією (2:1) у матчі відбору на Євро-2020.

"Перед матчем завжди є переживання, але це добре. Немає байдужості. Намагаєшся зіграти на максимумі своїх можливостей. Коли ти виграєш певну кількість матчів, з'являється впевненість. Потім не дивишся на суперника. Виконуєш тренерські установки, і все виходить.

Україна – Португалія – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Навіщо щось вигадувати, коли є схема гри, від якої ми відштовхуємося. Ми вже виходили на Євро, але для мене це особливий момент. Я грав майже в усіх матчів, і в цьому теж є моя заслуга.

Вартість гравців Португалії? Жартували з Ярмолою на цю тему. Він говорив, що на другий тайм, може, на мій фланг вийде Феліш, який коштує 120 млн, а я – 1,2 млн. Добре, що ми обіграли португальців. Значить, ми прогресуємо.

Україна – Португалія: героїчний вихід на Євро-2020 з 1-го місця – футбольні кіборги, кайф, гордість і нефартовий Роналду

Не знав, що робити після фінального свистка – радіти чи плакати. Велике спасибі уболівальникам за підтримку. Особливо в останні 20 хвилин. Заради цього і варто жити. Після вилучення дивилися один одному в очі. Потрібно було показати, що ми команда. Стояти один за одного. Таке буває раз у житті. Значить, нам потрібна була така перевірка", – сказав Караваєв.