УКР РУС

Капітан збірної Єгипту відмовився віддати капітанську пов'язку Салаху

28 жовтня 2019 Читать на русском

Єгипетська федерація футболу різними методами намагається врегулювати конфлікт між форвардом Ліверпуля Мохамедом Салахом та збірною Єгипту.

Скандал навколо збірної Єгипту та Мохамеда Салаха продовжує набирати обертів. Нагадаємо, нещодавно нападник Ліверпуля видалив з опису своєї сторінки у Твіттері збірну Єгипту, залишивши лише приналежність до мерсисайдського клубу. Причиною цього стала неналежна підтримка Мохамеда від єгипетської федерації під час голосування за звання найкращого футболіста року за версією ФІФА.

Мессі в центрі скандалу через ФІФА – з'явилися докази махінацій під час визначення переможців The Best-2019

Аби налагодити стосунки з навідомішим футболістом країни керівництво федерації вирішило запропонувати Салаху капітанську пов'язку у збірній. Однак, проти такого розвитку подій виступив чинний капітан збірної Єгипту Ахмед Фатхі.

Його агент, Надер Шавкі, повідомив, що Фатхі був здивований цим проханням і відхилив його. Більше того, Надер в ефірі ON Sport запевнив, що якщо у його підопічного відберуть капітанську пов’язку, то Фатхі припинить свої виступи за збірну.

Нагадаємо, титул найкращого гравця року отримав нападник Барселони Ліонель Мессі, а Салах посів четверту сходинку у голосуванні.

Ліверпуль – Тоттенхем: сейви Гассаніги зберегли інтригу, "шпори" не грали, а терпіли, вольовий Клопп не підпускає Сіті