УКР РУС

Капітан збірної України зацікавив Манчестер Сіті – скаути "містян" вже на повну переглядають легіонераbomb

19 березня 12:36 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Голкіпер юнацької збірної України U-19 Давид Фесюк не дає спокою гранду АПЛ.

Український голкіпер Хайдука Давид Фесюк потрапив на радари Манчестер Сіті, повідомляє Sport.ua.

Байєр і Борусія Д націлились на трьох гравців збірної України – двох з них раніше хотів Манчестер Юнайтед

Скаути англійського клубу щільно відслідковують гру 18-річного воротаря. Раніше вони відвідували матчі юнацького чемпіонату Хорватії та товариський турнір в Кореї, щоб спостерігати за грою українця.

За інформацією джерела, тепер представники "містян" вирушать до столиці Північної Македонії Скоп'є, де юнацька збірна України в еліт-раунді відбору боротиметься за вихід на чемпіонат Європи U-19 (турнір пройде з 20 по 26 березня).

Нагадаємо, контракт Фесюка належить Хайдуку, але другу частину сезону він проводить у складі клубу Кроація. Давид стабільно викликається до збірної 2005 року народження. Під час першої кваліфікації на Мальті був капітаном команди.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

Раніше Футбол 24 повідомляв про предметний інтерес до Фесюка з боку Валенсії і бажання Словаччини та Хорватії заграти його за свої збірні.

До слова, суперниками збірної України U-19 у боротьбі за вихід на Євро-2025 будуть Північна Македонія, Швейцарія та Латвія.

Десять українських талантів, які здивують світ: шанс Хабі Алонсо, респект Ульфа Кірстена, прототипи Судакова і Довбика