УКР РУС

Парма здолала Рому, Лечче Шахова поступився Лаціо, Кальярі розтрощив Фіорентину: 12-й тур Серії А, неділя

10 листопада 2019 Читать на русском

У неділю в Серії А відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2019/2020, 12-й тур

Кальярі – Фіорентина – 5:2

Голи: Рог, 17, Сімеоне, 26, Пізакане, 34, Ж. Педро, 54, Наінгголан, 65 – Влаховіч, 75, 87

Лаціо – Лечче – 4:2

Голи: Корреа, 30, 80, Мілінковіч-Савіч, 62, Іммобіле,77 (пен). – Лападула, 40, Ла Мантіа, 85

Нереалізований пенальті: Бабакар, 67 (Лечче)

Удінезе – СПАЛ – 0:0

Нереалізований пенальті: Петанья, 90+7 (СПАЛ)

Парма – Рома – 2:0

Голи: Спрокаті, 68, Корнеліус, 90+3

Аталанта не зуміла перемогти Сампдорію – активний Маліновський залишив команду в меншості

У недільному матчі 12-го туру Серії А Фіорентина зустрічалась з Кальярі на виїзді. Господарі у першому таймі помітно домінували на полі й встигли забити одразу 3 м'ячі ще до перерви. Спершу Рог реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, потім Пізакане замкнув подачу з кутового, а Сімеоне довів рахунок до розгромного красиво переправивши м'яч п'ятою після пасу Наінгголана. По перерві "острів'яни" не зупинились й забили ще двічі – відзначився вже сам Раджа та Педро Жоау. Наприкінці поєдинку "фіалки" прокинулись й відквитали два голи (обидва на рахунку Влаховіча), однак цього забракло бодай для відновлення інтриги – 5:2.

Лаціо на своєму полі приймав Лечче. Римляни з перших хвилин захопили ініціативу, однак захисники суперника не підпускали їх до своїх воріт. Лише на 30-й хвилині Корреа зумів пробити з меж штрафного майданчика і відкрити рахунок у матчі. Ще до перерви Лападула остудив запал господарів забивши у відповідь. У другому таймі Мілінковіч-Савіч, Іммобіле з пенальті і ще раз Корреа поховали всі надії команди нашого Євгена Шахова на успіх. До слова, українець з’явився на полі лише на 70-й хвилині. Однак Лечче не здався і Ла Мантіа на 85-й хвилині відквитав один гол – на більше не вистачило часу.

Найгірша команда чемпіонату – СПАЛ – завітав у гості до Удінезе. Матч з купою небезпечних моментів плавно йшов до нульової нічиєї, поки на сьомій доданій хвилині гості не здобули право на пенальті. До м’яча підійшов Андреа Петанья, але з його ударом легко впорався голкіпер.

Наполі втратив очки з Дженоа, Інтер дотис Верону, Торіно розгромив Брешію: 12-й тур Серії А, субота

В останньому матчі неділі зустрічались Парма і Рома. Обидві команди створювали непогані моменти аби вийти вперед, однак у першому таймі так і не змогли їх реалізувати. По перерві спочатку не пощастило Александру Коларову, який поцілив у штангу, а згодом Хав’єру Пасторе, з ударом якого впорався Луїджі Сепе. Зате вдалось реалізувати свій шанс Маттіа Спрокаті, який вивів Парму вперед. До кінця матчу команди обмінялись небезпечними ударами, проте рахунок залишався незмінним. А вже у доданий час Андреас Корнеліус спромігся збільшити перевагу Парми і встановити остаточний рахунок.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ