УКР РУС

Іспанія – Франція: Луїс Енріке знайшов причину поразки без скандального гола Мбаппе

11 жовтня 2021 Читать на русском

Керманич збірної Іспанії Луїс Енріке поділився міркуваннями щодо поразки своєї команди у фіналі Ліги націй 2020/21 проти Франції (1:2).

"Незалежно від сили опонента і від ситуації ми прагнемо грати по-своєму, сміливо атакуючи та націлившись на перемогу. Тому сьогодні можна казати не так про гіркоту поразки, а, швидше, про відтинок смутку, оскільки ми дуже добре змагалися.

Дешам знайшов спільне в собі та збірній Франції

Мені просто хотілося подарувати нашим уболівальникам, які були чудові, те, що варто по-справжньому відсвяткувати цього вечора.

Ми точно пишаємося визнанням Бусі гравцем турніру, хоча й не вдалося завоювати головний трофей. Ми захищалися проти однієї з найсильніших атакувальних ліній, можливо, навіть найкращої в світі. Було важко, але ми вправлялися дуже-дуже добре.

Потрібно було втримати перевагу довше. Ми пропустити цей жахливий гол, не встигнувши завершити святкування свого", – цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що "Фурія роха" відкрила рахунок у фінальному двобої з французами зусиллями Оярсабаля, але потім пропустила від Бензема та Мбаппе. Гол останнього став суперечливим через різні трактування правил.

Франція виграла Лігу націй: арбітражний скандал без вини арбітра, заслуженість поразки Іспанії та класний матч Погба