УКР РУС

Інтер впевнено переграв Удінезе завдяки дублю Корреа, Наполі з курйозним голом здолав Салернітану в дербі Кампаньї

31 жовтня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 11-го туру Серії А було проведено 3 матчі. Звіт читайте на Футбол 24.

Чемпіонат Італії 2021/22 11-й тур

Інтер – Удінезе – 2:0

Голи: Корреа 60, 68

Дженоа – Венеція – 0:0

Сассуоло – Емполі – 1:2

Голи: Тонеллі, 43 (автогол) – Пінамонті, 83 (пен), Журковскі, 90+3

Салернітана – Наполі – 0:1

Гол: Зєлінські, 61

Вилучення: Кастанос, 69 – Кулібалі, 77

Програму дня відкривав поєдинок у Мілані, де Інтер приймав Удінезе. Господарі домінували протягом усього матчу, однак відчайдушна гра голкіпера гостей та марнотратство "нерадзуррі" призвели до того, що протягом першої години зустрічі голів забито не було. Відкрити рахунок підопічні Сімоне Індзагі змогли аж на 60-й хвилині внаслідок ривка Корреа метрів на 30 з обіграшем двох захисників у штрафному – в завершенні епізоду Карлос пробив у ближній кут. 1:0!

Верона перемогла Ювентус завдяки фантастичному дублю Сімеоне, Торіно вдома розгромив Сампдорію

Ще через 8 хвилин аргентинський нападник оформив дубль, прийнявши передачу від Думфріса на лінії карного майданчика й вистріливши під поперечку. 2:0! Саме з цим рахунком поєдинок і добіг кінця. Інтер святкує перемогу, а Удінезе продовжує безвиграшну серію до 8 матчів.

Дженоа у рідних стінах приймав Венецію, намагаючись перервати 7-матчеву безвиграшну серію. Господарі вели гру як у першому таймі, так і в другому. "Грифони" завдали 19 ударів по воротах і майже нічого не дозволили у власному штрафному – втім, забити генуезцям так і не вдалося. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

У паралельній зустрічі Сассуоло приймав Емполі. Колишня команда Роберто Де Дзербі відкрила рахунок наприкінці першого тайму внаслідок прострілу Траоре з лівого краю штрафного – Тонеллі підрізав його у власні ворота. 1:0!

Практично весь другий тайм цифри на табло не змінювались, але наприкінці зустрічі господарі не тільки пропустили, а і втратили перемогу. На 83-й хвилині Пінамонті зрівняв рахунок з пенальті, а у компенсований час Журковскі замкнув простріл з лівого флангу ударом у дотик. М'яч зрикошетив від поперечки й вилетів у поле, однак на руці арбітра одразу пролунав сигнавл про перетин лінії. 1:2! Емполі святкує вольову перемог.

Наполі вирвав мінімальну перемогу над Салернітаною. Перший тайм відповідав статусу дербі: попри перевагу неаполітанців господарі нав'язували боротьбу, а моменти біля воріт Белеца були надто кволими. У другому таймі після виходу Ельмаса Наполі майже одразу забив – після цілої купи рикошетів м'яч відскочив до Зєлінські, який пробив повз Белеца та Страндберга.

Через 6 хвилин Салернітана залишилась у меншості – Кастанос грубо пішов проти Замбо-Ангісси у підкат (довелось використовувати VAR). Кулібалі вирівняв склади, отримавши червону картку за фол останньої надії. Салернітана намагалась відігратись до кінця зустрічі, класний шанс втратив Гальйоло, проте неаполітанці зуміли втримати переможний рахунок.

Аталанта врятувалася у трилері з Лаціо, Маліновський – архітектор божевільної розв'язки, але оцінка жахає