УКР РУС

Інтер – Ліверпуль: прес-конференція Сімоне Індзагі – про найсильніші клуби світу і перевагу команди Клоппа

15 лютого 2022 Читать на русском

Головний тренер Інтера Сімоне Індзагі поспілкувався з пресою перед матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Ліверпуля.

"Англійські клуби зараз найсильніші у Європі та світі, але ми теж не просто так вийшли у цю стадію. Сила Ліверпуля полягає у грамотних тренерах, класних футболістах та довгій лаві запасних, але будь-який матч починається за рахунку 0:0.

Фінал Ліги чемпіонів можуть перенести з Росії – все через можливе вторгнення в Україну

Щоб досягти успіху, треба зіграти на повну силу і нічого не боятися. Адже нам теж є що запропонувати супернику. Ми використовуватимемо свої методи, у нас буде своя мотивація. У деяких матчах важливо подбати про кожну дрібницю. Ми бачили ігри Ліверпуля, зокрема з Міланом.

Ми багато років не грали в 1/8 фіналу ЛЧ і намагатимемось пройти далі, хоча це буде дуже важко. На папері Ліверпуль фаворит, але все покажуть матчі. Я попрошу хлопців вийти на поле та, ні про що не думаючи, зіграти у наш футбол, показати наші ідеї. Все вирішить пристрасть.

Інтер – Ліверпуль: передматчева прес-конференція Юргена Клоппа

Я не можу точно назвати свій склад, але можу сказати, що у нас є, з кого вибирати, і на поле проти Ліверпуля точно вийдуть усі сильніші. Я впевнений у своїй команді. В останніх двох матчах Інтер не набрав максимум очок, але продемонстрована гра вселяє оптимізм", – цитує Індзагі офіційний сайт Інтера.

До слова, перший поєдинок у протистоянні Ліверпуля та Інтера відбудеться завтра, 16 лютого, на Сан-Сіро. Матч-відповідь зіграють 8 березня у Мерсисайді. Обидві гри розпочнуться о 22:00 за київським часом.

Маліновський показав Юве, хто коштує 75 млн, Конте розгубив магію, Баварію затоптали – огляд вікенду