УКР РУС

"І в цю хвилину приходить довгождана ерекція": рідкісна ситуація у збірній України, магія на Євро – Джулай і Ко

16 червня 2021 Читать на русском
Автор: Тарас Котів

Культовий український коментатор Дмитро Джулай та заступник головного редактора "Футбол 24" Тарас Котів поговорили про 1 тур Чемпіонату Європи. Не оминули, звісно, і перспективи збірної України, зокрема у матчі 2 туру Євро-2020 проти Північної Македонії.

Можливо, вирішальний для нас двобій вже у четвер, 17 червня. Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Північна Македонія на "Футбол 24" стартує завтра о 16:00 за Києвом. Напередодні ваш постійний автор та коментатор Setanta Sports Дмитро Джулай оцінили перспективи команди Шевченка та стан здоров'я Циганкова і Зубкова. Не обійшлося і без легендарної фрази з творів Леся Подерев'янського чи згадки про річницю тріумфу України на молодіжному Чемпіонаті світу U-20. І звісно, ж для гурманів трохи британських акцентів та ірландського свята.

"Ярмоленко був лідером, але зараз ситуація – вкрай серйозна": збірну України застерігають перед Північною Македонією

Чи не стане втрата ледь не останніх лівих вінгерів фатальною. Чому збірна України не знає, що таке справжня критика, і чи варто їй на кожному кроці влаштовувати теплі ванни. Як магічний квадрат Португалії позбавили магії, а славу Роналду приніс скромний 28-річний Рафа Сілва – містер 2 асисти плюс зароблений пенальті за 19 хвилин. Чи був міфічний скандал у збірній України та якою насправді є атмосфера у стані "синьо-жовтих" на Євро після 5-річної паузи.

Чому пуританство Дешама ефективніше за німецькі емоції. Що має зробити Волинець та інші пристойного рівня українські голкіпери, які не грають за Динамо чи Шахтар, аби потрапити в національну команду, як це роблять "середняки" з АПЛ у Гарета Саутгейта. Чому Україна втрачає таких снайперів, як зірочка другої Бундесліги Ерік Шуранов.

"Нідерландам ми не програли": що трапилося із Зінченком і Маліновським, або Чому до Шеви немає питань (поки що)

Як Шевченко вирішуватиме питання лівого флангу з македонцями. І нарешті – хто ж має виграти Євро-2020, якщо судити тільки за стартом. Про це і значно більше слухайте та дивіться на відео нижче за переходом на YouTube. Ну, а за бажання підписуйтеся на канал.

Герой дня: Кріштіану Роналду повертається – від невдахи до безжального кілера за 300 кілометрів від України

Дмитро Джулай і Тарас Котів про збірну України та Євро-2020: дивіться відео