УКР РУС

Хоффенхайм у рідних стінах легко переміг Герту

29 жовтня 2021 Читать на русском

Герта нічого не змогла протиставити Хоффенхайму у виїзному матчі чемпіонату Німеччини (0:2). Звіт читайте на "Футбол 24".

Програму 10-го туру Бундесліги відкривав поєдинок у Зінсхаймі між Хоффенхаймом і Гертою. Протягом усього матчу домінували господарі, а особливо успішним був перший тайм – за цей період їм вдалося провести кілька класних моментів і забити два голи. Вже на 19-й хвилині рахунок відкрив Крамаріч, який з меж штрафного влучив у лівий нижній кут, а на 36-й Руді вдало зіграв на добиванні після влучання Скова в стійку. 2:0!

Кубок Німеччини: дубль Азара врятував Борусію Д, мінімальна звитяга РБ Лейпциг, погром від Хоффенхайма, фіаско Шальке

На перерву команди відправились саме з цими цифрами на табло. В другому таймі від берлінців очікувалась якась навала, однак нічого подібного не сталося – за 45 хвилин гості провели всього один неточний удар, а на 76-й хвилині вони ще й у меншості залишились внаслідок грубого фолу Бояти. Втім, і Хоффенхайм не форсував події, не створивши жодного реально гольового моменту. У підсумку, фінальний свисток зафіксував перемогу зінсхаймців з рахунком 2:0.

Хоффенхеайм, набравши 14 очок, піднявся на сьому позицію в турнірній таблиці Бундесліги. Герта, маючи в активі всього 12 залікових балів, опустилася на одинадцяту сходинку.

Дуель філософів для Маліновського, реабілітація Манчестер Юнайтед і Баварії, ще один іспит Моурінью – топ-матчі вікенду