УКР РУС

Гвардіола запланував перебудову Манчестер Сіті – двом оборонцям вкажуть на двері

5 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер англійського Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола почав аналіз нестабільного виступу команди в нинішньому сезоні.

Іспанець, як наслідок, хоче підсилити центр оборони "містян", повідомляє The Times.

Зінченко і Маліновський потрапили до оновлених заявок своїх клубів на плей-офф Ліги чемпіонів

Гвардіола вважає, що Сіті забагато пропускає, а причиною цієї проблеми став невихід на ринок після повернення Венсана Компані в Андерлехт. У наступному сезоні керманич манкуніанців робитиме ставку на Ляпорта, Фернандінью, юного Еріка Гарсію і двох новачків.

Це означає, що Гвардіола більше не зацікавлений у послугах Отаменді та Стоунза. Останній став першим новачком Манчестер Сіті після призначення іспанського тренера, але в сезоні 2019/20 втратив форму та навіть був розкритикований Гвардіолою.

"Зінченко – цілковитий ідіот". Безглузде вилучення затінило солідну гру, преса рознесла українця, довелося перепрошувати

У шорт-листі "містян" оборонець Вільяреала Пау Торрес, центрбек Бенфіки Рубен Діаш, лідер оборони Інтера Мілан Шкріняр, а також капітан Брайтона Льюїс Данк, за яким взимку полював Челсі.

До слова, Манчестер Сіті після 25-ти турів АПЛ посідає 2-ге місце в турнірній таблиці, проте має примарні шанси на чемпіонський титул. Відставання команди Гвардіоли від Ліверпуля складає 22 очки.

Зінченко допоміг Ліверпулю, Холанд підкорив Німеччину, Фонсека постраждав від Бога: топ-моменти євровікенду