УКР РУС

Гвардіола: Пора перестати думати про Ліверпуль і зосередитися на тому, аби обійти Лестер

28 грудня 2019 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився враженнями після поразки своєї команди у матчі 19-го туру АПЛ проти Вулверхемптона (3:2).

"Дуже важко 80 хвилин грати у меншості. Ми не змогли втримати результат, оскільки вони билися неймовірним чином. Могли уникнути голів. Хлопці не відчувають жалю, вони зробили все, щоб захистити результат. VAR? Краще не говорити про це.

Гвардіола назвав найскладніший виклик у Манчестер Сіті – це не чемпіонські перегони з Ліверпулем

Що стосується відставання від Ліверпуля, то воно занадто велике. Будемо реалістами: нам пора перестати думати про Ліверпуль і зосередитися на тому, аби обійти Лестер. До наступної гри у нас залишається менше 40 годин. Спробуємо якомога краще до неї підготуватися, відстояти друге місце в АПЛ і максимально успішно виступити в інших турнірах", – цитує Гвардіолу ВВС.

Нагадаємо, після поразки від Вулверхемптона відставання Манчестер Сіті від Ліверпуля склало 14 очок, при тому, що у підопічних Клоппа є ще гра у запасі. Наступним суперником манкуніанців стане Шеффілд Юнайтед, який "містяни" прийматимуть у неділю, 29 грудня.

Вулверхемптон – Манчестер Сіті: найважча поразка Гвардіоли в Англії, Траоре – нічний жах "містян" та шанс для Зінченка